Att överleva hösten

Idag är en såndär dag då jag bara avskyr hösten. Jag är inte gjord för isande vindar och tjocka koftor. Mina ben tycker om korta jeansshorts och jag passar mycket bättre som solblekt och brunbränd än grådassig och vinterblek. Om jag fick bestämma skulle vi snabbspola till julen nu, för att sedan hoppa rakt in i april. Då skulle det inte vara så långt kvar tills man fick återuppleva saltstänk, värme, jordgubbar och frukost på altanen.

Men jag vet precis lika väl som ni att det inte går att snabbspola tiden eller ta sommaren hit på en vecka. Så därför tänkte jag be om era bästa överlevnadstips inför hösten istället. Mängder av varm choklad och tvåmeters halsdukar står redan med på min lista, men har ni fler bra idéer så får ni gärna tipsa! Sen kan vi sammanställa det hela och göra en liten överlevnadsbok, vore inte det bra? Nu kör vi, så skriv på!

Vinnare


Nu har jag dragit fyra vinnare i Pinterest-utlottningen med assistans av den regelrätta Filip. Varsitt inbjudningsmail har skickats ut till Sofia, Anna, Cecilia och Elin, så kolla era inboxar. Ett tips till er andra som också vill bli medlemmar är att skicka en förfrågan om en inbjudan, vilket kan göras på startsidan. Så gjorde jag och jag blev inbjuden några dagar senare så det är värt ett försök i alla fall!

Pinterest


Jag har en ny favorit som heter Pinterest. Alla som någon gång använt We heart it förstår nog principen, man sparar helt enkelt bilder man tycker om, men fördelen med Pinterest är att man kan skapa egna kategorier och skriva egna beskrivningar till. Det är dessutom enkelt att följa sina vänner eller andra vars smak man gillar. Hittar man en bild man gillar någonstans på internet är det enkelt att pin:a den och så dyker den upp bland ens bilder. Jag kan verkligen sitta hur många timmar som helst och klicka runt bland illustrationer, foton, inredning, grafisk design, mat och massor av andra saker. Ett riktigt inspirations-tips som gör att det börjar klia i pysselfingrarna!

Jag har fyra Pinterestinbjudningar att dela ut, så är ni intresserade kan ni lämna en kommentar här. Är det fler än fyra som vill bli inbjudna så lottar jag, senast 23.59 idag. Glöm inte att fylla i er mailadress också så jag vet vart inbjudan ska skickas!