Mera hjärtslag


Nu har det gått två veckor sedan jag startade försäljningen av mina tygpåsar med heartbeat-tryck och hittills har jag sålt trettio stycken vilket är helt otroligt! Jag har skickat kassar till Göteborg, Falun, Lund, Stockholm, Malmö, Umeå och många, många fler platser. Det är hur kul som helst och varje gång en ny beställning trillar ned i min inbox blir jag lika glad! En del frågar när jag slutar sälja och om man kan vänta några veckor med att beställa och än har jag inga planer på att sluta, så shoppa på eller vänta lite om det passar bättre. För er som vill köpa nu, klicka här och följ instruktionerna så har du snart en tygpåse i din brevlåda.

Och en sak till. När jag lade upp trycket nedan härom dagen fick jag några kommentarer om huruvida det var möjligt att få det tryckt på en tygpåse. Jag kan absolut tänka mig att göra det, men först måste jag provtrycka lite och se att det blir bra. Sen vill jag gärna veta ungefär hur många som skulle vara intresserade, för är det alltför få så blir det tyvärr lite för tidskrävande. Så är det några som skulle vara intresserade av en tygpåse med det här trycket så får ni hemskt gärna lämna en liten kommentar!


För stort format, klicka här!
Rebecca /

jag vill ha detta trycket nu!!!

Liz /

Yes! We would love to buy one!!! Kram!

Rebecca /

Hej, jag har bara en fråga, var köper du dina kassar som du trycker det på? :) Jag vill också göra sådana, helt underbara!

sandra /

jag vill hemskt gärna ha detta trycket! och vill gärna ha den andra också, så du får gärna hojta till när denna är tillgänglig så beställer jag båda två samtidigt :)

Josefine /

Jag vill ha autumn leaves!!

Elin /

Det skulle vara roligt att höra lite mer om hur du gör kassarna, hur du gör när du trycker? Screentryck? Dina kassar är väldigt snygga! :)

Hanna /

jag är absolut intresserad! :)

ina /

jag vill ha vackra höstlöv!

a /

eyy, jag vill ha höstlöv! men kommer det vara en mörkare beige på trycket än väskan? vore niicceee om det va ungefär samma beige liksom.

har förresten en av hjärtslagspåsarna. fantastisk!

ellen /

ja jösses vad jag vill ha en sån!

Damon /

Vill gärna ha en sån Julie! Puss!!

sarah /

den var också groteskt fint - tänkte samma sak när jag såg det. men får väl lugna mig lite.

Rebecca /

svar: åååh, vad fint! Vad bra, jag har en fråga, till x) Hur trycker du trycket på?`:D

Rebecca /

svar: nice nice!!

Anna /

Vad kul att det går så bra med försäljningen! De är verkligen hur fina som helst och jag ska beställa en så fort studiebidraget trillar in.

Julia /

JAG!

SOFI /

det där trycket gillar jag!

Linnea /

Tusen tack för den fina tygkassen som låg i brevlådan igår! Den följde med mig ut på äventyr både igår kväll och idag :)

bea /

duktiga du

Josefin /

åh så fina påsar

emma /

jag är väldigt intresserad av de också! :)

Lisa /

himla fint det här trycket!

Kamala /

Jag vill ha löv-väskan, jag är dalig pa att kolla kommentarer, men hör jättegärna av dig när du har dem pa g. Jag är ju hemma i Sverige emellanat!

Anna /

Superfint tryck, skulle gärna köpa en sådan tygpåse! :)