Nyklippt


Idag har jag varit hos frisören och klippt mig, det var verkligen välbehövligt! Men vad är egentligen grejen med att alla frisörer jämt klipper luggen lite för kort och jämt stylar håret lite sådär ful-fluffigt? Nä, det är skönt sen när man får fixa till det själv precis som man vill ha det. Förutom frisörbesök har jag hunnit med några timmar i skolan och en kort promenad på stan. Nu väntar möte och sen ska jag hem till Filips mamma och äta middag, gott!
Lisa /

du är så fin!

The blog of Rebecca Svensson /

Vilket söt liten bag du har! :)

Linnéa /

jag tycker att du blev fin! men jag förstår verkligen känslan med ful-fluffet!

Eliza /

Frisører er aldri 100% flinke. Derfor skaffet jeg meg en frisørsaks, og får mammaen til min elskling til å klippe. :D

MALIN - Längtar efter min prinsessa! /

Jättesnygg tycker jag du är i håret! Har också varit och klippt mig idag. Klippt mig hos samma frisör i två år nu och jag blir alltid så nöjd. Bara hon som får röra mitt hår ;)

Emelie /

jag var hos frisören igår, var jätterädd att hon skulle fluffa till det sådär, men det gjorde hon inte som tur var, istället gjorde hon fina hollywoodlockar, vilken grej va!

fint ditt hår blev förresten (:

jenniferklanghammar /

Söt du är!

Josefin /

fint =)

Karin /

Haha det där händer alltid mig också! Min hår blir superfluffigt (tänk bröderna Fluff eller en svamp) när man torkar och borstar det, och sen plattar frisören det knappt.. Trodde att det bara var jag, skönt att det finns fler :)