Middag hos Julia
Igår samlades vi ett litet gäng hemma hos min kompis Julia och lagade middag. Färsk pasta med räkor, musslor, tomat, oliver, kapris och vitlöksbröd till blev det. Från början var vi bara tre stycken men sedan började hela vårt gamla högstadiegäng droppa in en efter en. Efter att ha bott utspridda i olika länder och städer den senaste tiden var det verkligen kul att få samlas igen, det var säkert två år sedan vi sågs allihopa tillsammans! Vi hade mycket att prata om hela kvällen och en stund i på natten också. Det är så fint att när kan ses efter en så lång tid men ändå känna sig helt hemma med dem. ♥

Mot Stockholm

God morgon! Nu ska jag rulla iväg på en liten roadtrip mot Stockholm. Där blir det lite kikande i affärer och kanske en och annan shoppingpåse får följa med hem. Säg hej om ni springer på mig, okej? Och förresten, ber om ursäkt för dåligt bloggande men bredbandsbolaget har ställt till det och har något lokalt fel på min gata typ, så min uppkoppling är lite svajig.

Tygpåsefabriken
Nu är jag hemkommen från min praktik i London och har med andra ord slagit upp portarna för tygpåsefabriken igen! Är ni sugna på en HEARTBEAT- eller HELLO DEER-tygpåse till våren så är det bara att ni klickar på länkarna och följer instruktionerna för att göra en beställning. Vill ni ha ett personligt tryck istället så går det också bra att ordna, då skickar ni bara ett mail till prickbloggen@hotmail.com.