En lördag i London

Ikväll spelade Håkan Hellström hemma i Norrköping och det är klart, man önskar ju att man hade kunnat vara där. Men eftersom det är svårt att vara på två ställen samtidigt fick det bli en lördag i London istället och det är ju inte illa det heller. Såhär såg det ut!

Först tog vi bussen till Trafalgar Square och där gick vi in på National Gallery. Man fick inte fota där men vi strosade runt ett tag och kikade på konsten i alla fall. Bästa var 1800- och 1900-talsavdelningarna tycker jag!

Sedan korsade vi oss fram bland alla långsamtgående turister och kikade lite i affärer innan vi sjönk ned på Pizza Express för en sen lunch. Jag åt en underbart god pizza med tomatsås, getost, karamelliserad rödlök, vitlöksolja och spenat.


Mätta och belåtna besökte vi sedan ännu fler affärer, men hör och häpna shoppade jag ingenting denna dag, förutom ätbara saker förstås! Det här åt jag på ett mysigt café som vi hittade framåt kvällen.


Efter fikastunden hamnade vi här, på Dominion Theatre, för att kika på musikalen We Will Rock You.

Karin var peppad och jag likaså! (okej, fick typ tolv arga blickar av Karin för att jag lade upp den här bilden, hon tyckte tydligen att den var "förskräcklig", men det tycker inte jag! jag riskerar nu att utsättas för någon hämnd efter att ha lagt upp den, typ att Karin snor hela dubbeltäcket, så jag hoppas verkligen att ni gillar bilden och förstår vad jag offrar för konsten, ehrm, bloggandet)

I alla fall, musikalen var bra! Ett stort plus till alla sång- och dansinsatser men ett minus till bakgrundsgrafiken som kändes alldeles för utdaterad och 90-talig. En bra lördag blev det i alla fall, även fast jag inte befann mig i Norrköping!
Fint /
cary /

...........punktpunktpunktpunkt

osnäll julia.

cary /

...........punktpunktpunktpunkt

osnäll julia.

claes-göran olofsson /

Jag heter Claes-Göran Olofsson och jag måste skaffa fram pengar, så snälla snälla snälla...

skänk en valfri summa pengar till detta kontonummer 8169-5,914 844 158-8

Efter att du skänkt pengar så besök min blogg http://www.nattstad.se/classeslillablogg2Nøve /

åå, We Will Rock You! Jeg er kjempemisunnelig.

lovisa /

gott!

Nakne Kocken /

fina bilder :)

Albulena /

Ser ut som en underbar lördag :D

Anonym /

Passa på att fynda ett par helt nya Rayban solglasögon på min bloppis (Samma modell som Kenza precis köpte för 1300 kr. Jag säljer mina för 550 kronor, frakt inräknad!) Först till kvarn. Passa på att köpa sommarens snyggaste solbrillor :) http://beciell.blogg.se/2011/april/saljes-rayban-wayfarer-rb2140-samma-modell.html

LIZA /

Fin blogg & fina bilder!

lollo /

Mysiga bilder

jessika /

ser verkligen härligt ut! fin blogg också. kram :)

Ville Niskanen /

Vill också till London :( Miss it

Linnea sahlberg /

vilken fin blogg du har! Bilderna är super också :)

Kim /

Och jag som tycker den bilden var typ den bästa jag sett på Cary (läser hennes blogg också)... Hon ser sådär lurig, glad och vacker ut!

lisa /

jag vill ha kakan!