Onsdagsmorgon

Idag gick jag upp extra tidigt för att hinna äta en god frukost i lugn och ro innan det var dags för en lång skoldag. Givetvis slutade det med att jag fick skynda till skolan ändå, mest för att den eviga klädkrisen inföll och lite för att det är så svårt att slita sig från Wordfeud... Nåväl, gott var det i alla fall. Hoppas er onsdag varit och är bra!

Lite som Ernst

Lagom till att hösten börjar närma sig så har min hjärna börjat spåra ur och mer och mer likna Ernst Kirchsteigers. Jag lusläser IKEA-katalogen framifrån och bakifrån, googlar hur man gör sitt egna surdegsbröd och piffar och donar med små detaljer. Den största delen av hjärnkapaciteten går numera åt till att tänka på inredning, visserligen är det ganska befogat (mer om detta senare!), men ibland oroar jag mig lite för de akademiska rapporter som ska frambringas under hösten. Det känns inte som att jag kan skriva dem på min oh så vackra men ack så opraktiska skrivmaskin direkt. Jaja, det får väl bli ett senare problem. Nu ska jag ta ett varv till bland jordglober, förvaringssystem och lampor.
Bildkällor

Önskespellista I


Här kommer första önskespellistan! Det är Jonatan som önskat på temat soundscapes, nightmares and lullabies. Det blev en väldigt instrumental lista som passar fint att lyssna på sent på kvällen och in på natten tycker jag. Tanken är att det ska dyka upp ungefär en önskespellista i veckan framöver så att ni inte tröttnar helt. Hoppas ni gillar den första!