Efter-jul-sallad

Igår sågs jag, Anna, Karin & Julia hemma hos Julia för att äta middag och prata igenom julen och allt annat som hänt sedan sist vi sågs. Men vad ska man äta till middag när man tröttnat på julmat med skinka, sill och köttbullar för länge sen? Jo, man gör en efter-jul-sallad. Vår sallad fick innehålla körsbärstomater, paprika, tre sorters sallad, rödlök, avokado, fetaost och stekt kyckling. Till den blandade Anna en utsökt dressing med senap, citron, vinäger, olja, vitlök, salt & peppar. Och så hade vi ett gott bröd till också. Det blev en perfekt efter-jul-måltid och en väldigt trevlig kväll!

Feel the heartbeat in my mind

I was so confused as a little child, tried to take what I could get.
Scared that I couldn't find all the answers, honey.

God jul

Årets jul innehöll precis som vanligt massor av förberedande julstök, O helga natt-allsång med hela familjen, mängder av julmat/julfika/julgodis/julkaffe, fina klappar under granen, julevangeliet, mys med släkten, tv-tittande med Kalle Anka, Karl Bertil Jonssons julafton & Svensson Svensson, sällskapsspelande, julotta och ännu lite mer ätande.

Jag har haft en riktigt mysig jul men jag kan ändå inte låta bli att känna mig lite vemodig. Allt det där man ser fram emot och förbereder sig inför så länge är helt plötsligt över och det är ett helt år kvar till nästa gång. Jag antar att botemedlet mot detta är att leka med alla sina nya julklappar. Så nu ska jag mixa med min supermixer, läsa massor av böcker, grädda perfekta våfflor, lukta gott, ge mig ut och springa, speeda upp datorn med mer ram-minne, se fram emot bra konserter, spendera några slantar och mycket mer!