Alla hjärtans dag


Alla hjärtans dag idag. Jag har ätit några godishjärtan men mer firande än så har det faktiskt inte blivit. Filip är nere i Turkiet och jag hade kunnat betala mycket för att få vara där i solen och gå på promenad vid havet med honom. Tyvärr fungerar det ju inte riktigt så att man bara kan åka dit, men tur då att alla vanliga dagar när man är tillsammans också är alla hjärtans dagar! Hur har ni firat? ♥
Fint /
Rebecca /

fy så fin du är.

bea /

finaste julian

MANGO /

Fin!!! Jag åt en dunderfrukost med en person jag tycker om väldigt mycket. Blev varm nyponsoppa med mandelbisviker och Ben and jerrys i ! Och varma mackor och kokta ägg, men jag orkade bara nyponsoppan :( hah.Sv: åh, okej! Jag åker dit snart, i början va mars. Borde boka biljetter idag, så tråkigt att inte kunna flyga med Ryanair, är så van med billiga biljetter.. Men vi får tusen kronor av skolan för att resa någonstans då jobbskuggningen är obligatiorisk. (fuskit annars om vi jämför med dem som läser det jag läser fast i Stockholm!). Men det blir nog bra :)Puss!!

amanda /

åh så fin bild! det är bra med mig. själv?

Mamma Britt /

Jag firade Alla Hjärtans Dag da´n innan med att bjuda hela min fina familj på middag. Skönt och roligt när alla är samlade. Kram.

tuva /

otroligt mysig bild, hjärtat gillas.

Anonym /

Vilken jätte härlig bild!

Sofia Wegstedt /

Vad intressant din blogg är. kommer verkligen att läsa igen! :p Hoppas du har en trevlig vardag =)

nenne /

fin bild !