Kort-inspiration

Just nu har SL en tävling där man kan designa sitt eget Access-kort och kikar man in på deras hemsida under fliken Inspiration så hittar man en länk till min blogg. Tanken är att man här inne ska kunna hitta lite inspiration till hur man vill designa sitt kort, och det är ju kul såklart. Fastän jag inte var tvungen så kunde jag inte låta bli att fundera på hur jag skulle gjort mina kort och en hel del olika förslag dök upp hos mig. Här är två av dem, de andra kanske ni får se om någon dag eller två!


En tanke jag hade var att man skulle bli glad av att ta upp sitt kort även en grå måndagsmorgon. Och vad passar då bättre än att fylla kortet med massor ord som man blir glad av?

Förslag nummer två skulle nog också göra mig lite gladare en trött morgon. Det är nämligen ett vykort min morfar skrev till min mormor på 50-talet som jag scannat in. Jag gillar verkligen gamla saker och tycker alltid det är så fint att kika på det här, så att få se det varje dag vore en bonus.

Skrapsår


Foto: Juergen Teller

Idag när jag vaknade sken solen in genom mina fönster. Så jag spelade Håkan Hellström på högsta volym, släppte in lite sval luft och låtsades att det var vår. Sen när jag gick på promenad till Zaza halkade jag på isen och skrapade upp handflatan i gruset. Som om vintern sade "haha, tro inte att det är över än".

Ljusrosa


Idag har jag varit och ätit kakor och bullar i den här nyinköpta klänningen. I väntan på vårsol och bara ben får den funka med strumpbyxor och kofta, men jag tror den gör sig allra bäst till vita tygskor och solglasögon. Fin och ljusrosa med fågelmönster är den i alla fall!