I'm still an animalJag blev så sur över min dåliga hårklippning i fredags att jag samma eftermiddag bestämde mig för att kika in på H&M för att se om de hade något fint att tröstshoppa. Och då hittade jag de här ringarna, som taget! Små djur på fingrarna är alltid fint och rådjuret med sina horn är min favorit.
Anna /

ååååååh! hittar aldrig något sånt där kul :( hopplöst. superfina iaf!

cary /

Köpte dom i somras, men nu har min ren tappat ena hornet =[

sofia /

gah soeta!

erica /

vilka fina!!!

Ada /

gu så fina!! tycker aldrig att jagh ittar några fina ringar, nånsin typ men dom här va ju helt galet fina. var dom dyra kanske?

Julia /

Ada: Nej, de var ganska billiga. Kostade 69 kr om jag minns rätt! :)

Lovis /

åh, är det en uggla längst bort?

jag är en sucker för min sån här älskling annars; http://www.plezuro.se/img/IMG_7552.jpgLinnéa /

åh, vilka söta! älskar den lilla kaninen!

rebecca /

har följt din blogg ett tag nu men aldrig kommenterat. tycker att din blogg är riktigt ra, en av de bästa!att du ska åka till London glädjer mig, eftersom jag bor här själv. ringarna köpte jag själv också häromdagen, så kom jag hem igår och såg att du bloggat om dom. lite kul sådär! hoppas det inte gör ngt att jag länkat till din blogg från min heller (:

Karin Denfors /

Köpte själv dem för ett tag sen, tips är också lindex som har fått in världens finaste lilla fågelring; http://www.lindex.com/se/Product/Product.aspx?id=12828697&styleid=12828695&path=3403475;3215210;3232566;9272;111328

Beatrix Mix /

Vilket bra tips! H&M nästa!

ART BY LISA LANS /

gud så fina !

vad fint :)!

Dewi /

I lovee those rings!

Especially the reindeer!