Sextiotre kronor

Igår var jag på en liten second hand-runda med Karin. Jag spenderade totalt 63 kronor och detta kom jag hem med:
Ett gammalt tennisracket i trä för 30 kronor. Det kommer nog inte användas så mycket utan främst hänga på väggen, men jag kunde inte motstå det!
Fyra Penguin-böcker för 2 kronor styck. Bara för att det här är de allra finaste böckerna, ett riktigt praktexemplar på god och tidlös design!
En väska i skinn och mocka för 20 kronor. Även om jag har en mängd små väskor vid det här laget var jag tvungen att köpa denna, för jag har ju faktiskt ingen som ser ut exakt såhär.

De sista 5 kronorna lades på en träram, men den väntar på att få ett fint innehåll så ni får se den en annan dag.

Yoghurtglass

Mitt mer eller mindre konstanta glassug råkade bli akut idag, men vad skulle jag göra då frysen ekade tom? Jo, eftersom man tager vad man haver så fick det bli en hemgjord yoghurtglass med smak av lime. Jag blandade turkisk yoghurt med limecurd och lite florsocker. Sedan fick det stå i en burk i frysen i cirka två timmar och jag rörde om någon gång i halvtimmen.
Det blev perfekt att ha på nygräddade pannkakor till lunch.
Och resten åts upp till eftermiddagskaffet. Inte i klass med en femkulorsglass från Smultronstället men en bra och god nödlösning!

Ny layout

Detta har jag ägnat sisådär tio timmar åt idag. En ny och uppdaterad layout på bloggen! Själv är jag mycket nöjd med resultatet och jag hoppas att ni också ska tycka om det. Om sidan ser konstig ut så testa att uppdatera den (F5-knappen) så ska det ordna sig. Och hittar ni något som krånglar så får ni gärna hojta till så ska jag försöka fixa det. Några av sidorna i menyn där uppe kommer snart att ändras, men det slutför jag imorgon. Nu till den viktiga frågan: Gillar ni det?

Uppdatering

Tack för era kommentarer, det är alltid bra att få lite feedback, särskilt när man suttit med en sak flera timmar i sträck för då blir man lätt "blind". Nu har jag inte hunnit testa layouten på olika skärmstorlekar än, så det är möjligt att det blir några fler småändringar eftersom, men en del har redan ändrats. Teckensnittet på brödtexten verkade vara det som flest hade åsikter om, så det är nu ändrat tillbaka till Georgia (som jag hade förut) och jag hoppas att det är mer lättläst! I frågan om att layouten är ganska stilren och svartvit så väljer jag nog att behålla den så. Detta för att jag vill testa något lite enklare och istället låta inläggen få stå för det färgglada innehållet. Jag tycker det lätt kan bli plottrigt om man har för mycket färg och mönster. Är det något mer ni har åsikter om så får ni gärna fortsätta att kommentera, för jag vill ju att alla ska trivas så bra som möjligt här inne!