Konsert i Hyde Park

Idag ska vi iväg på den här konserten i Hyde Park... Åh, dör lite på line up:en, det kommer bli så sjukt bra! Arcade Fire liksom och Mumford & Sons och resten också. En hel eftermiddag och kväll med bra musik. Peppad tjej!

Stockholm - London

Nu sitter jag på Arlanda, incheckad och klar och väntar på att få boarda mitt plan till Heathrow. I våras hade jag min praktik på SAS-kontoret i London och när jag slutade där fick jag en tur & retur-resa mellan Stockholm och London av dem i present. Det är den resan jag tänkte göra nu och jag känner att det är ett ypperligt tillfälle att tillbringa några semesterdagar i fina, fina London. Jag ska bo hos Karin tillsammans med hennes roomies och Mika som också är i London och hälsar på. Vi har redan planerat in en del roliga saker som ska hända så jag tror det kommer bli fem spännande och fantastiska dagar. Självklart lovar jag att lämna små uppdateringar här då och då så ni vet vad jag har för mig. Ha det fint!

Grillmiddag

I går kväll var det bara ben- och sandalväder och klädd just så cyklade jag hem till Kim.
Där skulle vi äta middag och eftersom det fortfarande var varmt satte vi oss ute i hennes trädgård.
Julia kom dit
och Anna också.
Vi åt grillade kycklingfiléer och färskpotatissallad med ruccola och fetaost. Till efterrätt gjorde vi bär i ugn med vit choklad på som vi åt med glass. Så gott!
Och så pratade vi om dåtiden, nuet och framtiden ända tills kvällen blev sen och det blev dags att cykla hemåt igen.