Tisdagstårta

Emelies mamma tyckte att vi förtjänade en god tårta i höstmörkret och ville bjuda oss på det. Fast eftersom hon inte bor i Norrköping blev det lite på distans, så Emelie fick själv gå och köpa den. Sedan samlades vi alla hemma hos henne på tisdagskvällen och åt tårta, drack kaffe och pratade om det mesta. En perfekt tårttisdagskväll!

Kindergarden.se

Jag tänkte att jag skulle börja dela med mig av lite bloggtips till er. Det finns ju nämligen många fler bloggar ute i världen än just denna och jag har en hel hög i min RSS-lista som jag tycker är värda att tipsa om. Först ut är en blogg som faktiskt lite är min, i alla fall till en niondel. Jag är nämligen med i Kindergarden, en liten studentbyrå som jobbar på uppdrag av Markus Reklambyrå. Medlemmarna där läser alla samma utbildning som jag (grafisk design & kommunikation) och tillsammans jobbar vi med att skapa bra reklam. I vilket fall så har vi nu startat en blogg där vi turas om att skriva om sådant som reklam, kreativitet och design. Så är du minsta intresserad av det tycker jag absolut att du ska kika in på kindergarden.se!

Min helg

Hej! Jag har inte glömt er, jag lovar, jag har bara haft en fullspäckad helg utan bloggtillfällen. Men nu tänkte jag återge lite för er vad jag sysslat med sedan i fredags.
Fredag innebar sen eftermiddag högt upp i skolans lokaler. Jag satt och pluggade tills hjärnan sade nej och beordrade mig att gå hem. Då tillagade jag en delikat middag med potatismos och fiskpinnar som jag åt framför datorn, i färd med att bränna nya skivor. Kvällen och natten tillbringade jag nämligen på Puls där jag dj:ade. Sen stupade jag i säng vid tretiden.

Lördagen inleddes med fotografering av Karin tillsammans med ett fint gäng. Hon skulle nämligen göra ett fotoreportage till en tidning (resultatet får ni nog se sen) och vi ställde upp som modeller. Som belöning fick vi också gott adventsfika. Sedan gick jag hem och hängde upp julstjärnan och letade fram adventsljusstaken för att förbereda mig inför den kommande dagen. På kvällen var vi bjudna på thanksgiving-middag hemma hos Lina och Liz. Eftersom Liz är amerikanska så var det ju självklart att vi skulle fira en riktig thanksgiving och jag fick uppleva en traditionell middag med alla spännande och goda rätter. Lördagskvällen avslutades med klubben Dance till you're dead på Trappan vilket var otroligt kul. Jag dansade inte tills jag dog, men det var nog inte långt ifrån.

Söndagsvilan blev inte lång för halv tio skulle jag finnas på plats i kyrkan för att öva inför dagens adventsgudstjänst där jag spelade cello på några stycken. Det är få saker som ger en jul- och adventsstämning som att vara i kyrkan och höra alla traditionella sånger. Efter gudstjänst och adventsfika hann jag vara hemma i några timmar innan det var dags för middag hemma hos Filips pappa. Och nu sitter jag här, fylld av god mat och trött som bara den efter en lång, intensiv och rolig helg! Har ni hittat på något kul?