Filmskapande

Idag stod det laboration på schemat i skolan (det heter så på tekniska högskolan fastän man inte studerar typ kemi utan bara design) och jag och mina vänner trodde såklart att det skulle vara någon vanlig sitta fyra timmar i macsalen-labb. Men icke, istället var det en ni ska redovisa en film på fredag och vi har inte avsatt någon tid på schemat till er så ni måste göra klart allt ikväll-labb. Jahapp, tänkte vi och satte igång med manusskrivande, inhandlande av fruktskådespelare och scenbygge. Tio timmar senare var vi ett stycke kortfilm rikare och förhoppningsvis blir fredagens redovisning bra. Om den blir det kanske ni får kika på resultatet sen, kanske!


Som tur är så är en av de bästa sakerna med oplanerade filminspelningskvällar att faktiskt man får köpa med sushi och äta. Samt att vårt filmskapande tenderar till att leda till väldigt många skratt!

Sissi /

Ett litet tips bara: http://www.youtube.com/watch?v=r9u6D2qGwXo:) Man gör skillnad i att välja bort jätteräkan från sin sushimeny. Gillar din blogg! Ha det bra.

Julia /

Sissi: Åh, jag vet! Visste inte att det var räka med förrän jag fick den, men jag försöker undvika jätteräkor i möjligaste mån annars!

Hagelstorm /

inte ok att lägga upp en sushibild nu när jag är som mest sugen. :(

ebba. /

du borde lägga upp den när en är klar! äpplena ser så mysiga ut, haha :)

Veronica /

Älskar sushi =)

Kajsa /

Asså äpplena. Bäst är ju helt klart de förbannade. Riktigt fina. Själv tenderar jag att rita små ansikten på alla frukt jag äter innan jag väl åter den. Bra grej.

rebecka /

det där verkar ju helt fantastiskt.

linn /

Lovely!