111030

Ursäkta att detta blivit någon sorts dj-blogg men... igår spelade jag i Katrineholm tillsammans med Nause. Dels några timmar före dem och sedan en stund efter också. Och det var sjukt kul! Dog eufori-döden lite och vill bara göra det en gång till! Men för er som inte var där så har jag gjort en liten lista med sånt som jag spelade igår om ni vill höra. Ni hittar den här. Lyssna och njut dansa!

Spelning

Hej! Ikväll åker lurarna på igen för då ska jag nämligen till Katrineholm och spela. Nause har en spelning där och jag har fått äran att agera warm-up. Är lite nervös faktiskt men jag har laddat upp med en löptur och ett ordentligt lass med pasta så jag tror att det kommer gå bra! Ni kan väl hålla en tumme för mig? Hoppas att ni får en fin kväll!

iPhone 4S

Jag satt som på nålar den sista timmen av föreläsningen i väntan på att klockan skulle bli tio och när den väl blev det gick jag med raska steg mot Teliabutiken. Där väntade nämligen min nya iPhone på mig, redo att hämtas ut. Tekniktönten inom mig slog bakåtvolter av lycka och nu sitter jag här, mer än nöjd! Någon annan som hängt på låset idag?