A Very She & Him Christmas

Jag vet, jag är smått galen. Kanske beror det på mitt högtidslika namn eller så är det bara ren underlighet. I vilket fall så älskar jag julen! Så mycket att jag kan börja med önskelistan i augusti och drömmer om grandoft och griljerad skinka redan i oktober. Och nu när det är knappt två månader kvar till dagen med stort D och She & Him lämpligtvis precis släppt sitt album A Very She & Him Christmas, då kan man bara konstatera att julmusiklyssnandet är igång. Här ska det inför-jul-mysas hela november och december lång. För är det något som verkligen piggar upp hösten och vintern så är det julförberedelserna och den tillhörande stämningen. Gott mys önskar Jul-ia!
Musik /
Lovis /

Så himla fint att she & him släpper julalbum! Har inte hunnit lyssna än bara

Karin /

Hoppas du ställer ut på Julmarknaden Julia :D!!

Linn /

Å har de släppt det nu?? Kan erkänna att jag redan lyssnat igenom min jullista jag med... Fast man borde vänta i alla fall till november!

Mamma Britt /

Om du redan börjat med önskelistan så får du gärna komma med dina önskningar så behöver inte mamma spara julklappsinköpen till veckan före jul.

Linnéa /

vilket mysigt tips!

Josefine (Jossetossen) /

Åeh, men samma här! Julen är det bästa på hela året. Totalt tokkär

esteterier /

Haha, själv vill jag bara dröja kvar vid hösten så länge det går. Men min pojkvän är precis som du - han börjar längta till julafton redan dagen efter midsommar. :)

Frida /

Frida /

Julen är mysig men personligen tycker jag att det är lite tidigt mitten/slutet på november är mer lagom för mig :)

emelie /

jag toklängtar till julen. så mysigt.

klaris /

men åhh! ye! och imorgon kommer justin biebers julskiva dessutom, då smäller det: julmusik all over!! ;)

Ida /

Var tvungen att leta upp albumet på spotify dirket! Älskar julmusik och julen, äntligen är det dags att börja lyssna snart!