Ben & Jerry's

När ens favoritkille är i Cadiz och spelar golf får man trösta sig med sällskap från två andra trevliga herrar, nämligen Ben & Jerry. Den här smaken hade jag inte provat förut och nog var den god, men inte klår den min favorit hittills; Phish Food! Har ni någon favoritsmak?
linea /

phish food och cookie dough!

Ellen /

Phish food är god men half baked är underbar!

Johanna /

Phish food är helt klart godast, och Strawberry Cheesecake <3

Olga /

Åh, eftersom man är ett chokladmonster får jag ju säga Phish food och New York super fudge chunk.

Sofia /

Jag måste vara en av de väldigt få som inte gillar Ben & Jerry så så mycket. Jag älskar glass så jag kan ju fortfarande äta det liksom, är inte så sjukt kräsen egentligen. Just den här smaken köptes hem för någon dag sedan, jag har inte så mycket att jämföra med men den var väl ...okej. Tycker att den var väldigt isig i konsistensen och så gillar jag inte att det är random saker i glassen. Som kakdeg typ. UHHH. Half baked var inte god. Jag föredrar hellre typ... Carté D'Ors "passion for..."-glassar. De är supergoda.

Isabella /

Chocolate Brownie Fudge! :D

Frida /

Gud så gott med glass!

Erika /

chunky monkey!

Josefine (Jossetossen) /

Phish Food och Half Baked är favoriterna var för sig! Sedan älskar jag även att blanda sorter som Chocolate Fudge Brownie med Cherry Garcia, som man kan göra i en B&J-glassbar ♥

Felicia /

Jag älskar Alaska med vitchoklad! Är tyvärr inte så förtjust i mörk choklad! :)

Moa /

Det blir nog en klockren cookie dough för mig där alltså ;) Men half baked är också god!

deskriptiv /

Åh! har inte ätit det på evigheter eftersom pengarna inte räckt till, men helt klart är Strawberry Cheesecake, Chunky Monkey och Jamaican Me Crazy godast! Lite beroende på vad man känner för såklart ;)

Josefine /

phish food är bästa!! <3