Tre torsdagstips

Danny Roberts färglägger en S/S 13-katalog och ger mig lust att plocka fram färgpennor och gamla målarböcker igen. Samt att stop motion-leka lite, fastän det är ett extremt tidskrävande format att jobba i.
 
 Mumford & Sons släpper nytt album i slutet av september men redan nu kan man tjuvlyssna lite på några låtar därifrån. En av dem är fina I Will Wait.
 

Frida Stenmark har en mycket fin blogg med spretiga teckningar och uppslag från hennes anteckningsbok. Varje gång jag ser hennes illustrationer blir jag glad.

Prickiga byxor

Jag har aldrig påstått mig vara någon extremt modeintresserad person (även om jag tycker att det är ett lite roligt område) men i år har jag inte kunnat undgå att tycka att höstmodet är extremt tråkigt. Det är liksom inget nytt och spännande, bara en massa vinrött, stickat och en och annan peplumtopp. Vad hände? Eller snarare, vad hände inte? Det enda plagg jag blivit inspirerad till att köpa var ett par prickiga byxor och den inspirationen fick jag från Maria Andersson i Pluras kök, en ganska bra bit från catwalken med andra ord. Dessutom vet jag inte om de tillför något direkt höstigt i min garderob, de känns snarare som ett steg närmare mot mitt liv som kulturtant. Å andra sidan är det ju ett rätt bra steg, så det är väl det som får bli min höstlook helt enkelt...
För att få lite höstkänsla matchade jag med vinrött i alla fall och så svart så klart. De prickiga byxorna kommer från Indiska, svarta blusen från JC, vinröda väskan är hittad second hand, det vinröda armbandet är megagammalt och de svarta skorna är från H&M.

Måndagsinspiration

1, 2, 3, 4, 5, 6
Här kommer ett smakprov med bilder från min Pinterest-sida. Tycker det är ett så himla bra verktyg att använda för att samla och hitta ny inspiration, även om det ibland kan bli lite monotont med många likartade bilder. Vill ni följa mig på Pinterest så kan ni hitta mina boards här och har ni Pinterest själva får ni jättegärna tipsa mig om ni sitter på sånt ni tror jag skulle gilla!