Inspiration: Leif GW

Så här såg jag ut i fredags när jag åt glass, var på jazzkonsert och kikade på fyrverkerier. Västen köpte jag för någon vecka sedan i ett plötsligt infall på H&M. Antingen har jag hängt för mycket på manrepeller.com eller så är det något annat som säger att jag bara måste ha en ljusgrå fuskmockaväst denna höst. Filip kallar mig numera GW efter Leif GW Persson och jag kan hålla med om att det är något med denna väst som får mig att känna mig aningens äldre, mer filosofisk och ja, nästan lite skäggig. 
För att minska kriminologstilen matchade jag västen med svarta levi's-shorts inköpta i en vintageaffär i Camden, ett mintgrönt skärp från garderobens gömmor, en svart blus från JC, mintgrönt nagellack från Elf och vita converse.
Regina /

fint skärp!

Julia [Stil & Foto] /

Har också den västen, älskar den :) 199kr på barnavdelningen - KAP!

Regina /

fint skärp!

Karin O /

Tjusigt:))

kajsa /

alltså. att hitta inspiration i de mest oväntade platser är ju något utav det bästa. jag tror att Leif skulle le sådär i mjugg om han läste det här. Nöjt. Och sedan harkla märkligt.

sarah /

riktigt snygg väst!

Paulina Holmberg /

Vilken fin väst :D

Mary /

Fin outfits!!

Nisse /

Går du på någon sport? För du har verkligen en fin kropp! Älskar din blogg

Svar: Nja, försöker springa och köra lite styrketräning på gym ibland men det varierar hur ofta jag gör det. Tänkte köra igång lite mer nu till hösten! Tack för komplimangerna! :)
Julia - alltid mitt i prick!

Charoline /

Åh riktigt ball outfit! :D