Prickiga byxor

Jag har aldrig påstått mig vara någon extremt modeintresserad person (även om jag tycker att det är ett lite roligt område) men i år har jag inte kunnat undgå att tycka att höstmodet är extremt tråkigt. Det är liksom inget nytt och spännande, bara en massa vinrött, stickat och en och annan peplumtopp. Vad hände? Eller snarare, vad hände inte? Det enda plagg jag blivit inspirerad till att köpa var ett par prickiga byxor och den inspirationen fick jag från Maria Andersson i Pluras kök, en ganska bra bit från catwalken med andra ord. Dessutom vet jag inte om de tillför något direkt höstigt i min garderob, de känns snarare som ett steg närmare mot mitt liv som kulturtant. Å andra sidan är det ju ett rätt bra steg, så det är väl det som får bli min höstlook helt enkelt...
För att få lite höstkänsla matchade jag med vinrött i alla fall och så svart så klart. De prickiga byxorna kommer från Indiska, svarta blusen från JC, vinröda väskan är hittad second hand, det vinröda armbandet är megagammalt och de svarta skorna är från H&M.
Linn Lundholm /

Jag kunde inte sagt det bättre själv! Jag känner mig helt vilse när jag går in i butikerna. Inget känns liksom nytt? Vet inte om det kan bero på att man knarkar Pinterest och har blivit väldigt kräsen och dessutom ser allt så tidigt, innan det kommit till butikerna. Man får väl bli en internetshoppare!

Byxorna dock, klockrent! Jag har med varit väldigt sugen på prickiga byxor! Och så känns ju modellen lite ny och inte bara vanligt stuprörig :)

Emelie /

Har också tänkt köpa de där brallorna. De är allt bra fina!

Mia /

Åh men jag tycker din stil är skitfin, jag inspireras alltid av dina outfits. Jag gillar att du har din egen stil som känns modern och välklädd utan att vara slav under trender. Kommenterar så sällan så passar på att tacka för en jättebra blogg som jag följt nu i mer än två år! :)

Svar: Men tack, vad snällt sagt! Vad kul att du gillar min blogg, jag ska göra mitt bästa för att fortsätta på samma sätt. :)
Julia - alltid mitt i prick!

LORISSA LOVEBOMB /

Jag tänker också ta några steg mot kulturtant. Kultur 4-ever!

Sissi /

så fint!

Mimmi /

Åh så fina!

Amandah /

Åh, håller med dig till 100%! Jag är inte heller sådär inne i modet, utan köper sånt som jag själv gillar och känner mig bekväm och snygg i. :) Det som känns som min stil. ^^ Men vid varje säsong så brukar det alltid dyka upp iallafall NÅGOT som Jag brukar falla för inom modet och poppis just nu.. men seriöst. Höstkläderna är ju bara sååå tråkiga! Jag satsar då hellre på blandande mönster, lite ljusare färger och kängor. (För det passar till allt typ!) :D Men älskar byxorna, ska minsann kika efter liknande. Har mycket prickigt, men inga byxor än. :D så får bli att shoppa mig ett par. :D hehe

Fin blogg måste Jag säga också. ^^
Kramis

Catta /

Riktigt snygga byxor!

Theo /

Åh man måste ju verkligen ålska de där byxorna! Härliga skor och handväska också! :)

Junitjej /

Snygga brallor!!
Så roligt att inlägget hamnade på blogg.se´s startsida!

isa /

snygg outfit!

kiwiberries /

älskar prickigt!

rockbrud /

snygga byxor

Cindy /

Snyggt! :)

Linnea /

fin outfit :)

http://LinneaLujak.blogg.se

Fia Berggren /

Shit va coola byxor och snygg outfit! Ganska simpelt men supersnyggt!

jennifer , mamma till emilia /

fräcka byxor! Absolut nått jag skulle ha på mig!

Anna /

snygga byxor :)

ADARAS.se - din bloggtidning på nätet! /

fina :D

Irja Lennström /

Tack för inspirationen. Ett par prickiga byxor ska inhandlas! :)
Jag gillar förresten din bloggdesign. Stilren och snygg.

Ebba M /

Skitsnyggt!

nathalie /

Älskar byxorna! Hur mycket kostade dem? :)