Julerbjudande från Making Heartbeats

Det börjar lacka mot jul och det är med andra ord hög tid att börja tänka på julklappar! Kanske sitter du insnöad hemma utan en aning om vad du ska köpa, i så fall har jag ett tips till dig! Just nu erbjuder jag nämligen gratis frakt inom Sverige i min lilla tygpåseshop om du gör din beställning senast den 14/12. Ta chansen att handla en fin och personlig present till någon du tycker om (eller ge den i julklapp till dig själv, det får man också göra). Klicka dig in på makingheartbeats.com och gör din beställning nu så får du hem tygpåsen i god tid före jul.
 
PS. Tygkassen är naturfärgad och tillverkad i 100% ekologisk bomull. Den är 42×38 cm stor vilket innebär att den rymmer det mesta, som tidningar, böcker, laptop osv. Handtagen är 70 cm långa och kassen är enkel att bära över axeln. Tvättråd medföljer vid köpet och alla tygpåsar är numrerade.
Fint /
Johanna /

fin blogg du har :)

Linda /

Så bra! Äntligen köpte jag två tygpåsar! Tack

julia /

Hej! Kan du inte göra en guide på hur du gjorde det kollaget? I photoshop antar jag!

Svar: Det stämmer att jag gjorde det i Photoshop! Egentligen lade jag bara in de bilder jag ville ha och skalade ner dem till rätt storlek. Sedan placerade jag dem med lite mellanrum (för att få rutsystemet). Sist ritade jag en svart cirkel och lade på texten. :)
Julia

Linn Lundholm /

Jag funderar på att ge en i julklapp till min kusin, gör du fortfarande specialare om man har en idé? :)

Svar: Vad kul! Självklart gör jag det, släng iväg ett mail med din idé så fixar vi det! :)
Julia

Tess /

Tack för det fina paketet som kom på posten idag! :)