Vinterjacka

I helgen bestämde jag mig för att jag behövde en ny vinterjacka och tur var väl det, för nu har iskylan verkligen slagit till! Dock så är ju det här med vinterjacksköp inte det allra lättaste, det finns väldigt många mindre fina och ett litet antal man gillar (som oftast är väldigt dyra). I vilket fall så bestämde jag mig för att köpa en ordentlig jacka denna gång, som jag kan ha under några säsonger och för att hitta den ultimata jackan utgick jag från två olika poängsystem: Mammapoäng och Juliapoäng. Nu förstår ni kanske ingenting, och det är helt rimligt, men jag tänkte förklara.
Mammapoäng får man om jackan inte är midjekort utan gärna går nedanför rumpan. Man får det också om den är gjord i något tåligt och rejält material. Och poängen bara trillar in om man kan ha jackan över flera säsonger och om den är riktigt, riktigt varm.
Juliapoäng får man om man inte ser ut som en sumobrottare i jackan. Man får det också om den har ett fint foder med tecknade djur. Och en enkel jacka utan en massa onödiga texter och tryck, men med fina små läderdetaljer och snören, det ger också många Juliapoäng.
 
Den jacka som kammade hem flest poäng i mina system tillslut var denna fina mörkblå från Elvine. Jag testade den idag i tio minusgrader utan att frysa det minsta och jag är mycket nöjd med mitt köp!
Mikaela /

Har också tittat på elvines jackor. Grymt snygga!

lisa /

finfin jacka. åh måste också köpa en ny vinterjacka snart!

Linda /

Vilken jättefin jacka. Jag tycker att marinblått är så himla fint på vinterjackor. Jag gillar Elvines jackor och hade en svart för några år sedan. Det var egentligen inte min, jag hade lånat den av min syster. Men ändå jättefin.

Annster /

Fin :)

Ida Sandberg /

Sjuuukt snygg!

Sofia /

Superfin jacka :-)

Ida Nilsson /

Den var riktigt häftig!

Junitjej /

Fin jacka!

Svar: Vad kul att inlägget hamnade på startsidan!

Emma /

Vilken snygg jacka! Vad kostar den? Dwn ser så tunn ut, men håller den i minusgrader? :)

Svar: Tack! Den kostar 2200 kr. Den ser nog tunnare ut på bilderna än vad den är. Jag har haft den i 5-10 minusgrader utan att frysa det minsta. Och blir det ännu kallare får man plats med en tröja under också. :)
Julia

LORISSA LOVEBOMB /

Ser fantastisk ut :D

Ninni - Foto & Vardag /

snygg =)

Älskar fodret. Vad gulligt :)

Michaela Glansk /

Vad heter modellen på jacken?

Svar: Det är denna som heter Fia: http://shop.elvine.se/system/search/product.asp?id=1053&b=36&c=120&page=1&rnum=11
Julia

Olga /

Den är så himla fin, kikat på den länge nu. Måste nog bli en vinterinvestering ändå!

Ebba Molin /

Åh så mysig!

Bella Borgencrantz /

Snygg!

lejnox /

Gillar också Elvines jackor väldigt mycket! Och detta fodret är ju bara helt underbart, bra köp!