Erik Fred - Silence.

Här kommer ett litet tisdagstips! Min kompis Erik har precis släppt sitt andra album, Silence., och det tycker jag såklart att ni ska lyssna på. Gillar ni Bon Iver, James Vincent McMorrow, Ben Howard och musik åt det hållet så tror jag också att ni kommer att gilla detta. In och lyssna på Spotify här och skriv gärna en kommentar om ni gillar det!

Knastrande trottoarer och solfyllda gator

Så äntligen händer det. Gatorna blir solfyllda och trottoarerna knastrar av grus. Tygskorna plockas upp ur lådan och snöras på. Vi sveper kaffekoppar, skriver långa stycken om metodanalyser och tar med oss allt arbete hem över helgen (för hur ska man annars hinna?) men det gör inte lika mycket när solen skiner.

Så jag springer mig trött på löpbandet och känner fredagspirret komma närmre. Duschar mig varm, gör mig fin och möter upp några vänner på stan. Vi äter sushi och dricker rödvin och avhandlar all världens ämnen tills klockan är två och det är dags att promenera hem genom stan. Men vi gör det utan att känna den där karaktäristiska februarikylan, för på något vis tror jag att den första aningen av vår landade hos mig igår.

Vårpynt

Bildkällor här

Jag kände att bloggen behövde lite vårpynt så jag knåpade ihop ett collage med några favoritvårsaker; pasteller, blommor och soligt hav. Annars är jag mest glad efter att ha vaknat till prinsessnyheten, för jag tycker det är väldigt roligt faktiskt
(samma reaktion som när Beyoncé och Jay-Z fick sin Blue Ivy, haha). Jag slog upp ögonen klockan sju i morse och ropade till Filip "DOM HAR FÅTT BAAAARN!", lite lagom hysteriskt sådär. Kanske dags att börja prenumerera på Svensk Dam eller? Nu ska jag i alla fall fortsätta med mitt morgonkaffe och fira lite till. Ha en fin dag!