Mors dag

I söndags var det ju mors dag och det firade vi med att gå och äta på restaurang Asken i Knäppingsborg. Här är min fina mamma! ♥
Och det här åt vi! Först förrätt som var en toast skagen på brioche.
Sedan huvudrätt och då valde jag grillad entrecôte med pepparsmör, tomat, dragon, färsk spenat, småpotatis och vitlöksrostade primörer.
Och till sist efterrätten som var inkokta rabarber med vaniljpudding, mandelskorpor och kardemummaskum.

Otroligt god mat och bra service också, så är ni i Norrköping och är sugna på middag är det ett bra tips att gå hit!

Watch The Throne

Igår gjorde jag mitt premiärbesök i Globen och då passade jag på att se inga mindre än Jay-Z och Kanye West. Och fy tusan vad bra det var! Nästan två och en halv timme med bara hits, en maxad scenshow och sjukt bra drag. Det bästa var nog när tanken först slog mig att "här står jag och ser Kanye West" och sedan "här står jag och ser Jay-Z" och sist "här står jag och ser Kanye West OCH Jay-Z SAMTIDIGT, hur galet är inte det?!". Det var liksom allting på en gång och det var mycket, mycket bra! Var det någon av er som var där?

Tjugosjunde maj

I lördags var det en otroligt fin dag med säkert 25 grader och strålande sol. Eftermiddagen tillbringades på Himmelstalundsfältet med brännbollsturnering och picknick för att sedan fortsätta direkt in på kvällen då det vankades takfest. Sju våningar upp med utsikt över hela Norrköping samlades vi ett stort gäng och njöt av sommarens början och vad som förmodligen var vår sista riktiga festkväll tillsammans. Passande nog avslutades den med bartömning på Trappan och sedan var lördagen visst för länge sedan slut. Idag har jag firat min fina mamma på mors dag, men det är en annan historia som vi tar i morgon!