Penguin classics

Jag har helt glömt bort att visa de här böckerna som jag fick i födelsedagspresent av mina fina vänner, så ni får kika på dem nu. Penguin har gjort en serie med klassiska böcker som fått fina omslag av Coralie Bickford-Smith och jag fick två exemplar ur serien. Oliver Twist av Charles Dickens och Emma av Jane Austen står numera i min bokhylla och får mig att se aningens mer intellektuell ut. Det är så fint med riktiga, inbundna böcker när det annars blir mest pockets av smidighetsskäl.
Fint /
lejnox /

Riktigt fina! Vart kan man köpa? :)

alekzandra /

Åh! De är ju så fasligt fina böckerna i den serien, önskar jag hade kosing till alla.

Hanna /

åh, de är ju fantastiska.

Linn /

Wihu! Jag gav en sådan till Lukas i julklapp. Minns inte vilken det var nu dock... Fina är de i vilket fall!

Emelie /

Mycket fina omslag på bra böcker. Jag har seriöst inte en inbunden bok, så tungt, men fint. Kanske borde köpa några som prydnad.

Joline /

Undrar också vart dom är köpta? :)

Julia /

Svar: Jag vet tyvärr inte var de är köpta då det var en present, men ser att man kan beställa dem på bokus.com bland annat. Här kan man se vilka böcker som ingår i serien: http://us.penguingroup.com/static/pages/classics/hardcoverclassics/index.html#

Joline /

Super, tack! Vet du om det går att köpa pocketböckerna från Penguin som också var i typ limited edition (jättefina omslag, har för mig att du har några såna också?) på Bokus?

lejnox /

Tack för hjälpen, finns ju massa fina omslag! Bara till att börja samla :)

Julia /

Svar: Jag har några fler Penguin-böcker som är pockets men alla de är gamla som köpts second hand. Men ett tips är att söka på Penguin som förlag på typ adlibris och bokus så borde det kanske gå att hitta!

Lilly /

fina böcker!

louise /

min syster har alla i hela serien. de är så fina!!!!

Katten /

Snygga! :D

aliciasivert /

Alltså de är så snygga så jag står inte ut. Önskar Penguin gav ut all världen böcker. Det skulle bli så grafiskt och vackert då.