Kantarellpasta

Igår lagade jag mat efter taktiken kombinera sådant som är gott lite på känn. Så jag kokade spaghetti al dente under tiden som jag stekte färska kantareller och bacon. Lite matlagningsgrädde i stekpannan som sedan fick koka upp och smakas av med salt och svartpeppar. Sedan blandade jag allt med pastan, rev ner en god ost och klippte till sist över massor av färsk persilja. Perfekt!
Anonym /

Har du inte funderat på att du med så stort inflytande och som förebild kanske borde vara vegetarian? ^_^

Svar: Jag vet inte om jag skulle påstå att jag har så stort inflytande då jag har ett relativt litet läsarantal jämfört med många andra och skulle jag bli vegetarian skulle jag främst bli det för min egen skull, inte för att det är något jag borde göra som "förebild"... Men kollar du i min "ätbart"-kategori här på bloggen så ser du att de flesta rätterna jag lagar faktiskt är vegetariska, med undantag för fisk ibland. Jag är inte vegetarian och funderar faktiskt inte heller på att bli det, men däremot så äter och lagar jag gärna vegetariskt. Jag köper så mycket som möjligt ekologiskt och väljer svenskt kött om det går, så jag försöker inspirera och göra så gott jag kan på mitt egna vis. :)
Julia

Anders /

Så j-a gott. :)

Annsofie /

Lät riktigt gott :)

Amanda /

Till anonym: Bland det löjligaste jag hört. Ska alla som kan ses som förebilder gå och bli vegetarianer bara för att? Ska man bli vegetarian ska man väl ändå göra det på eget bevåg, för ens egen eller i alla fall miljöns eller djurens skull - inte för att påverka andra. "Borde vara", ja borde inte alla vara vegetarianer eller räcker det att bloggare och annat mer eller mindre officiellt folk är det?

Johanna London /

Åh det där måste jag pröva att göra, älskar kantareller!

Peter Daggert /

Alltid lika gott!

KONSERTFOTOGRAF /

åh vad gott!

aina [fotoblogg] /

Mums!

Josephine /

Åh, mums! :D Måste testa! :)

Emelie Petersson /

Åh gudars så gott det ser ut :-)
Jag ska snart ta en tur i skogen på jakt efter kantareller :-)

Ser jättegott ut!

Jaqueline Blomstrand /

Åh, det låter sååå gott! Ska jag definitivt testa!

Jennifer Falk /

åh gud vad gott!! Måste verkligen testa detta, kantareller är typ det godaste som finns!

Annika /

Gott!

V /

En vän lagade kantarellpasta till mig i helgen, hon la till även citronskal och mascarpone. Sååå gott!