Önskelista julen 2013

Förra julen insåg jag ju det ypperliga med att göra min önskelista i Pinterest. Där får man nämligen både bild, beskrivning och länk, vilket underlättar något ofantligt för tomten och hans nissar. Så i år har jag fortsatt på samma koncept och knåpat ihop en lista med sådant jag gärna hittar under granen. Allt för utförliga och korta önskelistor kan ju ibland förstöra överraskningsmomentet lite så därför försökte jag samla ett helt gäng med både stora och små saker för att inte på pricken veta vad som finns i paketen. Vi får väl se vad som väntar på julafton! Den klickbara versionen av listan hittar ni på min Pinterest här.
 
 
Ganska mycket köksgrejer, en del kläder, ett gäng med böcker och så lite fina saker till hemmet - det är min lista på ett ungefär!
Listor /
elise /

åh, det svartvita porslinet från marimekko finns med på min önskelista också. så jäkla fint.

Mimmi /

Din blogg är verkligen så sjukt fin! Man blir så galet inspirerad! Skulle inte du kunna visa hur du redigerar dina bilder i något inlägg? Kram

Svar: Tack för en jättefin kommentar! Jag gjorde ett inlägg om detta förra året som du hittar här: http://prick.blogg.se/2012/october/julias-lilla-redigeringsguide.html Redigerar på ungefär samma sätt idag så det är fortfarande aktuella tips!
Julia

Sandra Leone /

Åh heja julklappstips! Hoppas att en del av dessa saker hamnar under din gran.

Kakan /

Nämen! Vad skådar mitt norra öga! En kalasbricka från BahKadisch :) Vad glad jag blir! Kram på dig.

Svar: Såklart kalasbrickan finns med på önskelistan! Nu är det bara att hoppas på att tomten levererar. :) Kram på dig med!
Julia