Rymdglitter

Jag förstår inte att det ska vara så svårt att fota händer så det ser bra ut, det är liksom omöjligt! Och inte blir det bättre av att det inte finns en tillstymmelse till dagsljus när man kommer hem från jobbet utan det enda man har att arbeta med är gulbrusigt glödlampsljus. Jaja, fokusera på nagellacket är ni snälla, för det är fint i alla fall!
Jag tänker att det påminner lite om en stjärnhimmel full av små ljusprickar och glitter. Det understa lagret är ett svart lack, ovanpå det har jag ett guldglittrigt med både små och stora korn och på toppen ett överlack för att det ska hålla bättre.

En tisdag

Tisdagar brukar tendera att vara trötta och tråkiga dagar men idag har jag varit med om flera bra saker som livat upp i snöslasket.
Först var himlen så här illrosa när jag cyklade till jobbet i morse. Det var så fint att jag var tvungen att stanna för att ta ett kort och jag fick en liten gnutta hopp om att våren ändå är på väg.
Sedan lagade jag kikärtsbiffar med tsatsiki och sallad till middag vilket var väldigt gott och efter maten möte jag upp min kompis Ella på gymmet. Det är galet skönt att få springa av sig lite på kvällen och ta i ordentligt med armarna efter en lång arbetsdag framför datorn. Efter det sover man så himla gott! Har ni varit med om något bra idag?

Gamla nyheter

Här kommer ett bloggtips (jag tänkte nämligen att jag skulle bli lite bättre på att dela med mig av sådana)! Sedan i höstas har jag följt bloggen Gamla nyheter och varje gång jag läser den får jag en sån varm och fin känsla i kroppen. Idén är enkel: två tjejer intervjuar äldre människor på stan, fotar dem och ställer några frågor. Det bästa är att man får läsa så många kloka, insiktsfulla och roliga svar och ta del av vardagliga ämnen från en annan synvinkel än den man själv har. Vi har så mycket att lära från andra generationer och det här är ett litet sätt att göra det. In och läs!