Lördagsutflykt

Idag mötte jag upp Emelie för att åka på lördagsutflykt till Midsommarkransen. Vi började med att kika in hos Vintagefabriken. Hej hej, fint var det där (även om jag glömde ta kort).
Sedan gick vi vidare till Mimmi Staafs butik.
Där inne fanns det också massor av fina saker, bland annat från danska märket Hay. Jag köpte en av grejerna ovan, kan ni gissa vad?
Sedan satte vi oss på ett café i solen och åt glass och pratade bloggar, kreativitet, utbildningar, semester, lägenheter, pyssel och en massa annat.
Vi valde omedvetet exakt samma glassmaker - det måste ju betyda att det är de bästa, nämligen: hallon & saltlakrits och polkagris.
Sedan åkte vi till Söder och besökte en butik på Folkungagatan som heter Material. Det kan vara den bästa butiken någonsin, näst efter Clas Ohlson (obs, seriös här, älskar Classe). De hade i alla fall sjukt mycket bra pysselmaterial till bra priser och var inte alls sådär Panduro-tråkigt. Jag och Emelie sprang mest omkring och pekade på allt fint och kom på bra kreativa idéer. Lovar att visa vad jag köpte och pysslade med snart!
Fint /
JUNITJEJ /

Så glassugen jag blev!

annayellowbanana /

härliga vardagsbilder! :)

Sofia /

Himla mysigt! Glassen såg god ut :-)

lovisa/polichinelle /

åh, ser fram emot materialpysslena!

Cassandra /

så fina bilder! :)

frida /

himla mysig affär! så fina grejor

Ida /

Vad mysigt det ser ut! Och pysseläffärer kan man ju gå i hur länge som helst alltså älskar det.