Önskelista 2013

I år längtar jag riktigt mycket efter min födelsedag. Inte just för att jag fyller år och ska få presenter utan för att det är på den dagen jag åker till Filip i Italien. Men det hindrar ju mig såklart inte från att önska mig lite trevliga saker i födelsedagspresent! Och precis som i julas så har jag använt mig av Pinterest för att skapa min önskelista. Jag tycker det är perfekt för då får man med både bild, beskrivning och länk till det man vill ha. Plus att det är lätt att dela med sig av sin lista sedan. Nåväl, lite av följande önskar jag mig på min födelsedag i år. Alla exakta länkar och beskrivningar hittar ni här!
 
Lite möbler till min lägenhet, fina smycken, porslin, en grammofonspelare, böcker, pysselgrejer och annat fint!

Påskpynt

Så här såg det ut hemma hos mig i veckan. Även om jag inte skulle vara hemma över påsk kunde jag inte låta bli att pynta lite, med fina påskliljor bland annat.
Jag fick ett superfint påskägg av min kompis Stina. Hon hade målat och dekorerat det själv med kristyr. Så himla duktigt och pilligt! En annan kan knappt göra kristyrögon på pepparkaksgrisarna vid jul så jag är verkligen impad.
Och så här fina var mina rosor precis innan jag åkte hemifrån. Älskar att de blir så stora och att de bara kostar 20 kronor för en bukett med tio stycken på Hötorget om lördagarna.

Påskklädd

Så här påskigt klädd är jag idag. Med prickiga byxor från Indiska, orange ulltröja från Lindex (som nästan är lite för varm idag, betyder det att våren är på väg?!), svarta kängor från SixtySeven, armband från Indiska och på toppen: gula påsknaglar.

Nu sitter jag på tåget på väg mot Norrköping och min familj. Alla syskon kommer vara samlade och vi ska fira påsk tillsammans hela familjen. Det ska verkligen bli skönt med några lediga dagar och att få träffas allesammans igen. Mina påskplaner består mest av att se musikalen Jesus Christ Superstar (den är ett måste varje påsk), krama om släkten, äta min vikt i gravad lax och ta sovmorgon minst två gånger. Tycker det känns som en utmärkt plan! Hoppas att ni alla får en mysig påsk!