Tre presenter

Cirka alla människor jag känner fyller år på våren, eller i alla fall någon gång mellan januari och maj. Sedan är det ett fåtal sommar- och höstbarn för att väga upp lite, men de är i en klar minoritet. Så i torsdags när jag skulle fira min kompis Julias födelsedag hade jag också med mig presenter till två andra som fyllt år, nämligen Anna och Karin. Nu tänkte jag visa lite vad som fanns i, tycker alltid det är bra med presentinspiration inför alla födelsedagar!
Julia fick en scratch map. Det är en stor guldfärgad världskarta där man kan skrapa fram de ställen man varit på, ungefär som på en trisslott. Perfekt för någon som reser mycket.
Anna fick en mugg/burk med Arne Jacobsens typografi. Självklart blev det ett A. Jag tycker dessa är så himla fina och hade gärna köpt en till mig själv om det inte vore för att J inte alls ser så snyggt ut i detta typsnitt. Jag köpte ett lock till också så Anna kan ha det som burk också om hon hellre vill det.
Karin fick en svart Ballograf-penna, perfekt när man vill skriva under viktiga dokument och skicka fakturor och sånt. Ett fint anteckningsblock från House Doctor med guldsidor och snyggt mönster låg också i hennes paket.
Och så här såg allt ut inslaget! Jag hade lite kris med bara en sorts inslagsningspapper så jag fick kombinera det med ljusrosa A4-papper och prickig tejp för att liva upp. Alla presenter köpte jag på PUBs inredningsavdelningar. Ett perfekt ställe att köpa presenter på, jag hittade hur mycket fina grejer som helst, så det är ett Stockholmstips!
Fint /
Lena /

Åh, så himla mycket fint! Så fint du slår in! Måste verkligen fråga vart kartan kommer ifrån? Himla rolig grej ju! kram

Svar: Tack! :) Allt är som sagt köpt på PUBs inredningsavdelning, men jag vet att kartan även funnits på Urban Outfitters förut. Googla "scratch map" annars och se om du hittar någon återförsäljare på nätet!
Julia

S /

snyggt!=)

R E B E C C A J O H N N Y S D O T T E R /

riktigt fina presenter! och så fint paketerat!

Sofia /

Åh jag undrar också vart kartan är köpt? Så kul ide!

Svar: Allt är som sagt köpt på PUBs inredningsavdelning, men jag vet att kartan även funnits på Urban Outfitters förut. Googla "scratch map" annars och se om du hittar någon återförsäljare på nätet!
Julia

Thea /

Jättefina bilder! :)

conscious /

Fint presentpapper :)

Tess /

Åh, vilka fina presenter! :) Kram

Snyggt!

Elin /

Väldigt, väldigt fina presenter. Jag vet vart jag ska in och kika när jag åker till Stockholm i maj!

Sofia, my moving castle /

Älskar muggen! Fiffigt med lock :)

Alexandra /

Köpte en födelsedagspresent till min hubby på Happy Gift senast. Himla fina och så för mig som inte hann slå in den, så kom den färdiginslagen! :)