Mrs. Carter Tour

Igår var jag och såg Beyoncé i Globen tillsammans med mina syskon, min kusin och hennes fru. Det var helt magiskt. Så extremt mega-jätte-super-bra! Det man älskar med Beyoncé är ju att hon verkligen ger järnet. Hon sparar inte på krutet utan maxar när det gäller sång, dans, bakgrundssångare, band, dansare, kostym, glitter, videos... ja, allt är perfektion. Det enda man behöver göra är att stå och bli underhållen fullt ut i drygt två timmar och det är ju precis vad man vill! Igår var verkligen inget undantag. Hits efter hits avlöste varandra och vi bjöds på en ultimat show! Jag är så sjukt nöjd att jag krigade för våra biljetter i februari och jag har helt plötsligt ett oväntat sug efter att bära en glitterblå kroppsstrumpa...
 
PS. Alla bilder ovan kommer från Beyoncés tumblr.

Rom, del 2

Det blev en liten sjukpaus men här kommer i alla fall del två från min resa till Rom!
 
På lördagen vaknade vi till blå himmel och sol så efter frukosten styrde vi bilen mot havet och Ostia!
Det har liksom blivit givet att åka dit varje gång jag är i Rom och jag älskar det!
Vi låg på stranden och solade och badade. Jag tog årets första dopp, det var lite kallt men helt överkomligt.
Fina Ella
och Rasmus
Sen tornade sig mörka moln upp så vi lämnade stranden och åt lunch på en av strandrestaurangerna innan vi åkte hemåt igen.
Efter en siesta (så skönt att vila en timme på eftermiddagen, som att vara liten fast nu vill man verkligen göra det), lite terasshäng och fix så begav vi oss in mot Rom.
Vi dök in på en restaurang och beställde in mat. Älskar den här bilden för den ser så turistig ut och passar perfekt in ett fotoalbum med undertexten Semester i Rom, 2013. Så hittar man albumet femton år senare och blir glad och minns sin ungdom... *blir nostalgisk i förväg*
Efter middagen smet vi in här för att ta en espresso på maten. Kolla hur hela huset blommar! Det var jättefint där inne också med två meter höga blomsterbuketter, gamla kassaapparater och ett piano.
Sedan gick vi till Ginger som är en restaurang och bar. De har sjukt mycket frukt och gör världens godaste smoothies och fruktdrinkar.
Det ska tydligen vara ett bra lunchställe också, så tips om ni ska till Rom!
Kolla detta fruktberg liksom och servitörernas fina hattar.
Ella & jag. För ett år sedan slet vi ihjäl oss med examensarbetet och hade ingen aning om vad framtiden skulle innebära. Nu får vi åka på semester tillsammans och båda har roliga jobb, tänk att det ordnar sig alltid ändå!
Filip och Jacob
Min smoothie som innehöll maracuja (tydligen gul passionsfrukt om jag fattat rätt), jordgubbar och äpple. god.
Hela gänget! Sedan var lördagen i Rom slut och vi tog nöjda en taxi hemåt.

Flora & fauna

Blommiga byxor ifrån H&M, svart linne med scallopkant från Monki, svarta skor från Din sko och gamla örhängen.
Såhär såg jag ut igår. Lite som en vandrande nationalpark, full av blommor, blad och fåglar! Dock tror jag att jag är allergisk mot all denna natur för jag drabbades av århundradets förkylning och feber igår. Så himla typiskt när det är fint väder ute och det är helg och man är ledig. Men nä, stället har jag köpt 10 paket pappersnäsdukar och ligger nerbäddad i sängen och snörvlar... Så snälla, njut lite av solen åt mig idag så hoppas jag att jag blir frisk snart!