Sushi

Idag blev jag sugen på att laga sushi till middag. Jag har ju ätit det massor av gånger men faktiskt aldrig lagat det själv, så idag bestämde jag mig för att testa!
Lite knixigt var det att få bitarna snygga men jag tycker det blev helt okej! Många små bitar, vilket förvisso är bra för då kan man ju äta dem i en tugga som det är tänkt, det tycker jag är svårt ibland när man äter restaurangsushi.
Jag gjorde två sorter, en med lax och gurka och en med avokado och kräftstjärtar. Bra söndagsmiddag och några matlådor till den kommande veckan!
Christine&Paris /

Jag har också gjort det en gång. Var ganska roligt faktiskt :)

sketchbook /

.. Och plötsligt blev man hungrig.

Caroline /

Jag har också lagat egen sushi flera gånger. Det var klurigt första gången, men sedan när man vet hur man ska göra (hur hårt man ska rulla sushirullarna och så vidare) då är det lätt. Det känns så bra också att kunna bestämma helt själv vad det ska vara i.

Thea /

Jag har aldrig vågat smakat sushi, är det gott så jag borde testa? :)

Svar: Det beror ju så klart på vad man gillar men jag tycker det är riktigt gott! Alltid värt att prova om inte annat. :)
Julia

Elin /

Härlig tallrikmodell ;-)

Alicia F /

åh så gott det ser ut!

julia /

Älskar sushi, riktigt snygga bilder också!

Y A S M I N E /

De blev ju jättefina! Skulle aldrig gissat på att de var första gången

Michelle /

Sushi känns så lyxigt och men tyvärr har smaken aldrig fastnat.. inte än i alla fall (har testat 2 gånger). Pojkvännen är dock överförtjust i sushi så har tänkt att laga det till honom någon gång. Får se :D

LiindaCeciilia /

Fucking älskar Sushi! År det senast i lördags på restaurang men har även gjort det själv 2-3 gånger! :)
Vegetarisk då förstås :)

emelie /

Mums!!

Malin Jonsson /

Såååå gott! Måste också testa på att göra det hemma :)