Fish tacos

I söndags lagade jag tacos. Santa Maria i all ära men ibland är det ju kul att testa något nytt, utanför ramarna och de färdiga kryddpåsarna. Alltså fick det bli fish tacos! Jag utgick från ett grundrecept som jag hittade på Arla och sen adderade jag sånt som jag tycker om.
 
Jag började med fisken som jag gjorde enligt receptet ovan. Sedan blandade jag också en mangosalsa med chili, lime och koriander, en guacamole med lite extra vitlök och chili samt en tomatsallad med körsbärstomater, rödlök och kryddor. I sista skålen är det vanlig turkisk yoghurt.
 
När allt var klart serverade jag det i vanliga tortillabröd med limesaft ovanpå och lite extra koriander. Mycket gott och ett roligt alternativ till den vanliga fredagstacosen!
Junitjej /

Vad det ser gott ut!

Daniella Chanelle /

Tror du det funkar med färdig panerad fisk om man vill vara lat?

Svar: Det blir nog inte riktigt samma sak eftersom man ska ha chili och spiskummin i själva paneringen, så man tappar ju liksom hela kryddningen. Rekommenderar att du gör från scratch (inte så jobbigt) för bästa resultat! :)
Julia

Hanna Karlsson /

Vad gott det låter!

Matilda /

Åh, har velat testat att äta tacos med fisk, men har aldrig liksom blivit av ;)

Kaffehörnan /

Mumsigt

johannastarthorna.blogg.se /

Det är så gott med fisk istället för köttfärs :D Mums!

Louise /

Vad gott det ser ut, har aldrig ätit med fisk dock! :)

anna /

så gott :)

Sofia /

Mm, så gott :-)

lisa /

åh verkar gott och kul med variation! =)