Morgonkaffe

God morgon (eller förmiddag)! Här sitter jag och dricker mitt kaffe och bara njuuuter. Jag har haft min första sovmorgon på kanske två veckor (blev ju inte jättemycket sömn under Way Out West förra helgen) och med tanke på att jag dragit på mig någon eländig förkylning så var det verkligen välbehövligt. Det är inte bara första sovmorgonslördagen på länge utan också första Stockholmshelgen på typ hela sommaren. Så jag tänkte njuta av min kära stad hela helgen och börja med ett besök på Moderna Museet. Vad har ni för helgplaner?
Fint /
Beatrice /

Skönt med sovmorgon! Själv ska jag upp tidigt varje dag för att plugga till två omtentor som avgör om jag får fortsätta plugga eller inte - lagom kul. Men det går åtminstone framåt!

Sarah /

Hej Julia! Var kommer din fina soffa från?

Svar: Hej! Jag hyr min lägenhet i andra hand och då ingick en massa möbler, så jag är inte helt hundra. Men jag hittade en lapp på soffan som sade bolia.com och jag skulle gissa att det är denna: http://www.bolia.com/sv-se/sortiment/soffor/2,5-sitssoffor/01-027-20_1757520 Tycker den är superfin själv (inte sådär vräkig som soffor kan vara) och väldigt bekväm dessutom!
Julia