Min julgran

Julgran
Redan förra året fick en liten rumsgran flytta in hos mig i december och sedan dess har jag faktiskt lyckats hålla den vid liv, mina icke-gröna fingrar till trots (fick slänga en kaktus jag råkat döda nu i helgen). Så nu fick den lilla granen komma fram mer igen och dessutom hängde jag på några små kulor på grenarna.
 
Julgran
En rumsgran är perfekt om man inte vill satsa på en riktig julgran. Själv åker jag hem till mina föräldrar under jul och då känns det bara onödigt med en stor kungsgran som står ensam och barrar... Dessutom är rumsgranar lättskötta, de barrar minimalt och de är enkla att köpa i närmaste blomsteraffär. Plus att jag tycker de funkar året om (utan pynt då) eftersom de är hyfsat stilrena och snygga. Dagens jultips helt enkelt!
Fint /
Beatrice /

Ska också skaffa en nu i veckan! Förra året köpte vi en cypress på IKEA, men den barrade något otroligt och dog till slut... Men i år blir det en riktig rumsgran som ska pyntas till max!

hanna, förbanna /

snyggt!

Anna María /

Rumsgranar är så himla fina.

ISA /

gillar jultemat på denna blogg numera :D
har också en såndär mini-gran. Perfa om man bor litet med.

Svar: Vad bra! Jag är ju en riktig julfantast så jag kör all in på det nu i december. :)
Julia

Emelie /

Åh vill också ha plats att julpynta, går verkligen inte i vår lägis i år pga så sjukt trångt att bo två på 29kvm.

Svar: Åh, vad tråkigt, men skönt att ni ska få flytta till större i alla fall! Vi bor två personer på 31 kvm nu och ja, det blir lite trångt med allt pynt men det är det värt... hehe.
Julia

Daniella Åberg /

vilken söt en!

johanna - Student i London /

Så fin, själv köpte jag en liten pappersgran.. åker hem till Sverige över jul, så julpyntet här blir begränsat :)

Vicky /

vad fint att den är kupad sådär! <3

Anonym /

ps. bostadsförmedlingen i stockholm har speciella lägenheter för ungdomar i åldersgrupperna 18-25, så det finns några få som bara t.ex. 24-åringar kan söka, kanske kolla det?

Svar: Tack för tipset, jag kollar där också!
Julia