Kavaj & prickar

Det är något speciellt med kavaj. Varje gång jag bär det känner jag mig liksom utklädd. Till någon vuxen. Någon som är äldre, mognare och klokare än vad jag egentligen är. Jag minns viktiga presentationer i skolan. Helt plötsligt hade ens vanliga klasskompisar kavaj på sig. För nu skulle det minsann presenteras och visas upp bra idéer. Som om hela arbetet i sig skulle bli bättre bara för att man hade kavaj på sig. Nä... Men trots denna underliga relation till kavajer så har jag faktiskt ett par stycken i garderoben. Sällan använda hänger de där på sina galgar och deppar. Men så såg jag denna bild på Pinterest och bestämde mig att göra en copy + paste. För är det något som får kavajen att kännas lite mindre låtsasvuxen så är det att ha en magtröja under!
 
Har fastnat i någon slags klädlimbo och har absolut inget nytt som går att köpa i butik nu på mig. Så jag tänker att vi struntar i att rabbla inköpsställen va? Fråga om det är något ni undrar över så lovar jag att berätta!
Och för att klargöra två saker innan jag trycker på publiceringsknappen: JA - jag har strumpor på mig, sådana med kort skaft. NEJ - det är inte kallt om anklarna, det var ju för tusan fyra plusgrader idag. Värmebölja!
Maria /

Så jävla fin outfit! Önskar jag var lite modigare och vågade ha på mig magtröja. Superfina byxor!!

frida /

älskar dedär byxorna!!!

Julia Alvina /

Ååååh vill också ha såna byxor!!

Karin /

Du talar om strumpor som om de vore något givet, en februari/mars i fröken Julias liv? ;)

Svar: Haha, jag tänker mest att det är givet i vanliga människors liv, därav den extra förtydlingen. I mitt liv däremot, där vet man aldrig vad som händer på strumpfronten! :)
Julia

rebecca /

var är de där byxorna ifrån??

Svar: De kommer från Indiska, men som sagt är inget av plaggen särskilt nytt... Tror jag köpte dem för 1,5 år sedan.
Julia

Camilla Andersson /

Sjukt snygg!

M /

Byxorna är helt fantastiska!

Vicky /

sjukt snygg outfit. vad najs du rockar hatten! köpte en liknande men såg knäpp ut i den :(

Anna María /

Så jäkla snyggt! Förstår din copy+paste. Och vilka grymma ben du har!