Ordning & reda

Jag har byggt en egen magnetisk anslagstavla som står på en bänk i min lägenhet. Eller byggt och byggt... Egentligen är det bara två hyllplan från IKEAs hylla HYLLIS som jag ställt upp.
Där samlar jag i alla fall bra att ha-saker, som foton, lappar och Veronica Maggio-citat.
Kort sagt en blandning av hemstäder, fotoautomatsbilder, att göra-listor, visitkort och kaffekoppar...
De guldiga magneterna har jag gjort själv på enklaste vis. Kartong + guldfärgad plastfilm + magnettejp på baksidan. Lätt som en plätt och bara att klippa ut i trianglar eller vilken form man nu gillar.
En kalender gjorde jag också. Ännu ganska oifylld men jag tror mars kommer bli en ganska hektisk månad ändå, jag ska bara hinna skriva in allt...
elise /

fint!

a. /

åh så fint!

britta /

din blogg är så fantastisk! för första gången i hela mitt liv (!) är jag inspirerad att laga god, ny, spännande mat. Jag har alltid tyckt att det är så extremt tråkigt, lagat snabba smidiga rätter, för att få matlådor typ. Men denna bakissöndag har jag spanat igenom alla dina inspirerande matbilder och recept. Det har gjort mig så SUGEN på att bli en matmänniska. Tack tack tack för inspon.

Svar: Så himla kul att höra! Tusen tack för din kommentar! Det är sådant här som får mig att bli ännu mer peppad på att laga god mat och inspirera andra. Hoppas du hittar några nya matfavoriter här! Kram
Julia

Marlene /

Så fint <3! Gillar din blogg alltså.

Madde Schwedaan /

Jag DÖR vad fint! Du är så kreativ! Herregud vad vackert!

Karin /

vi ju <3 puss

Elsa /

Så himla fint! Särskilt maggio-citatet. Bästa!! <3

lollsen.blogg.se /

Coolt, du ar så himla kreativ :)