Höstluft

höstluft
Frost på bilrutorna, en sakta stigande sol och prassliga löv under fötterna. När hösten är så här är den magisk. Därför har jag satt samman en liten spellista med låtar som passar bra att lyssna på i motljuspromenader påväg till tunnelbanan, på kvällen när det mörknat och man tänt ljus eller en kreativ eftermiddag på kontoret. Det är en blandning av nya och lite äldre låtar och mestadels musik från svenska artister. Här hittar ni höstluft.
 
Spellista: 1. Vance Joy - Play With Fire 2. Veronica Maggio - Låtsas som det regnar (Jarly Remix) 3. Thomas Stenström - När allting faller 4. Seinabo Sey - You 5. Steget - Såna som du 6. Tomas Andersson Wij - Långsamma dagar i Stockholm 7. Anna Ternheim - Little Lies 8. Hello Saferide - Rocky 9. Ane Brun - Words 10. Sportsman - Begin Again 11. Jonathan Johansson - Ny/Snö 12. Jessie Ware - Want Your Feeling 13. Linnea Olsson - What 14. Beatrice Eli - Die Another Day 15. Adrian Modiggård - Om inte du vill ha mig

Hemma hos Malin Persson

Via Elin snubblade jag över ett blogginlägg med bilder från Malin Perssons hem i Malmö. Och vilket hus! Hade jag kunnat välja skulle jag vilja flytta in direkt, för det här ser helt perfekt ut. Personligt och snyggt, sparsmakat och detaljrikt, sobert och färgglatt - allt på samma gång utan att det för den delen blir rörigt. Detta spär ju lite på min bostadsångest som kommer med att jag bor i andra hand i Stockholm. Ena dagen känns det helt okej och som att det löser sig, andra dagen tänker jag att jag aldrig kommer få ett hem som känns som mitt på riktigt... Men sitter ni på en lägenhet i Stockholmsområdet som behöver hyras ut i början av nästa år så vet ni vem ni ska höra av er till i alla fall. Aja, nu struntar vi i bostadsångesten och njuter av ett drömhem istället!
 
 
Foto: Linda Alfvegren | Small Talk - med Malin Persson

Guld som glimmar

gold
Skatan inom mig har vaknat till liv och samlat på sig lite nya guldiga grejer. Bling bling!
 goldSom de här fina armbanden i trepack från House Doctor. Det halvplatta längst in på armen är min favorit just nu.
 stars
Och de här små stjärnfallen till örhängen från H&M, som visst hamnat lite snett nu men som är som en liten, liten stjärnhimmel i miniatyr. Guldigt och fint!