Kanelbullar

kanelbullar
Ledig lördag och kanelbullens dag på samma gång - då är ju dagsaktiviteten ganska given. Planen var att baka ett par stycken, det visade sig sedan bli ett helt berg!
 
kanelbullar
Nygräddat kvart över tre-fika med kaffe till. Perfekt en gråmulen dag som denna.
 
kanelbullar
Och två smaker blev det visst, både kanel och vanilj. Bakade efter klassiskt recept ur Vår kokbok, svårt att misslyckas då! Har ni ätit några bullar idag?
Anna [foto] /

Självklart :) Dina bullar ser väldigt goda och fina ut!

Maria /

Åh så gott. Jag har inte orkat baka själv men vi fick bakade bullar på jobbet igår! :)

Johanna /

Åh vad gott! ;)

Matilda /

Vilken tur att du postade det här inlägget! Köpte två kanelbullar tidigare idag som jag inte har hunnit äta än, de ligger alldeles bortglömda i köket. Blir till att koka en kopp te och äta en bulle direkt!

Ulrika /

Nae, i år glömdes bullarna bort! men jag fick raw food-brownie som var gudomlig, så rätt nöjd var jag ändå.

anna sofia photo /

Jag brukar baka kanelbullar fast med mandelmassa istället, hur gott som helst! Dock har jag legat hemma förkyld den här veckan så har inte haft någon ork till att baka, så det fick bli köpta bullar idag. Men det var trevligt det också :)

B Y S M J /

mums vad gott och mys!

johanna - Student i London /

åh svenska kanelbullar <3 någon kanelbulle lyckades jag inte hitta igår, men jag fick mexikansk mat istället. alltid något ^^

ISA /

ingen bulle, åt en morotskake-muffins istället. En måste ju vara lite orginell ;) men dina bullar såg mycket fina ut du!

Emilia /

Åh, kopparna! så himla fina, vart är de ifrån?

Svar: Kopparna heter Rörstrand Mårbacka, de har tyvärr slutat tillverkas men man kan hitta nya att köpa om man googlar lite!
Julia

Beatrice /

Väldigt sent, men ja, nog åt vi bullar! Tio på kvällen, bakade efter recept från Sju Sorters Kakor från 80-talet, väldigt bra recept. Har dock kvar flera nu, som håller på att torka i en plastpåse på bordet.

Felix /

Hej Julia! Vad heter typsnittet i dina blogginlägg? SÅ fint.

Svar: Hej! Det på rubrikerna heter Spinnaker och det på brödtexten heter Cardo. Båda två är Google fonts.
Julia

lisa /

åh mums med hembakta bullar!