mi ZX FLUX

adidas mi ZX FLUX
Igår kom äntligen ett paket till mig, innehållandes en skokartong...
 
adidas mi ZX FLUX
...som i sin tur innehöll ett par skor!
 
adidas mi ZX FLUX
Men inte vilka skor som helst utan mina egendesignade mi ZX FLUX från adidas! ZX FLUX är själva skomodellen (jag tänker jämt på flourskölj, ehrm) och mi betyder att de är specialgjorda och bara finns i ett exemplar.
 
adidas mi ZX FLUX
Man gör dem i en app som heter mizxflux (finns i appstore) genom att ladda upp en egen bild, justera den så att mönstret hamnar snyggt och sedan printas ens foto på skon. Väldigt futuristiskt och kul! 
 
adidas mi ZX FLUXDet svåraste var så klart att välja bild. Jag gjorde skor med alltifrån smågodis och barrskog till korv med bröd. Till slut kom jag på att jag nog ville ha något med svart som grund och ett mönster som kändes ganska abstrakt och enkelt. Så jag tog en närbild på ett blingigt halsband jag har hemma och fixade kontrasterna lite. Bilden ovan är den jag utgick ifrån i appen.
 adidas mi ZX FLUXOch så här blev det alltså! Finfina glitterskor som är helt unika i sitt slag och i en modell som är jätteskön att gå i.
 
adidas mi ZX FLUX
Jag är supernöjd! Det enda negativa är den långa leveranstiden på ungefär en månad (men det kan man stå ut med) och att jag nu vill göra ännu fler egna skor. Jag kanske ska slå till på korv med bröd-skorna ändå... Vad tror ni?
lovisa /

alltså så jäkla grymt! älskar internet och dess påfund! är det snordyrt eller... bara dyrt?

Svar: Ja, helt fantastiskt! De kostar 1100 kr, vanliga ZX FLUX-skorna kostar runt 900 kr så att betala 200 kr extra för egen design tycker jag är helt okej. Plus att om man registrerar sig som ny användare på adidas.se får man en rabattkod på 15%, då blir det lite billigare. :)
Julia

Ulrika /

Snyggt värre! Och har du råd tycker jag att korv-med-bröd-skorna var tuffa värre <3

Anna /

Lovely! Med lite fantasi kan man komma långt, åh, vad mina tankar spinner loss nu!

amanda /

de blev verkligen jättefina! blev nästan lite ledsen när jag såg att de bara fanns i ett exemplar för jag ville beställa ett par likadana! haha!

Daniella Chanelle /

åh, bästa iden ju.

ISA /

första tanken var: vad tuuuusan kostar inte det där!? men 1100kr är ju helt ok! toksnygga!

johanna - Student i London /

Men hur coola?? dör lite för hur häftiga dom ser ut!

Ulrika /

Jäkligt snygga!!

Anonym /

fina! är det spons? och var i så fall dina stan smith också det? känns lite oklart bara!

Svar: Tack! Nej, de var inte spons, inte mina Stan Smiths heller. Jag vet att flera bloggare fått adidas-skor men jag är noga med att alltid skriva ut om jag får sponsrade saker. Gillar när det är tydligt och rätt, så bra att du frågade! :)
Julia