Italien del 2

Här kommer några stackars bortglömda bilder från Italien, låt oss titta!
 
frukost
Filip gick ofta upp tidigare på morgnarna för att hinna jobba lite, hjälpa golfgästerna ut på banan och sånt. Därför fixade jag ofta egen frukost lite senare och satte mig ute i solen för att äta den.
 
frukost
Viktigt med färgmatchningen! De där mini-bananerna var förresten mer gulliga än goda, sjukt bloggiga dock... hehe.
 
gräs
Så här grönt och frodigt var gräset. Alldeles fyllt av tusenskönor och överexponerade vinterbleka fötter...
  
parasoll
På söndagen bestämde vi oss för att utforska en helt ny stadsdel i Rom där vi aldrig varit tidigare. Den visade sig vara full av fina hus, kändes lite som motsvarigheten till Östermalm i Stockholm. Och så hittade vi någon slags familjeklubb som hade en restaurang med söndagsbuffé vilket såg himla trevligt ut. Så där slog vi oss ned i skuggan under ett parasoll.
 
grill
De hade dessutom en kock som stod och grillade på gården. Det är något visst med att äta årets första grillmat utomhus!
 
prosecco
Måndagen var min sista dag i Rom så då festade vi till det med ett glas prosecco före lunchen. Helt klart en värdig måndag.
 
parce de medici
Vi satt här i solen på golfklubben och blickade ut över banan som är så grön och välklippt att det är svårt att inte imponeras. I alla fall för en oerfaren golfperson som jag.
 
terass
Och sedan var detta den sista bilden som fastnade på min kamera innan vi åkte mot flygplatsen. Det här är alltså Filips lilla egna terass i kvällssolen, hur magisk?
 
Faktum var att jag fick lite ågren av att gå igenom dessa bilder och skriva det här inlägget. Jag längtar tillbaka så mycket att det blir jobbigt. Ibland önskar jag verkligen att jag levde det drömmiga proffsbloggarlivet med chansen att sticka iväg lite när som helst. Men nu har jag ju ett heltidsjobb att ta hand om med ett begränsat antal semesterdagar per år och inte möjligheten att vara ledig lite hur som helst (jag är dock sjukt tacksam för min anställning, för jag gillar verkligen mitt jobb). Fast så kom jag på att jag faktiskt är ledig fredagen den 1 maj och det hade ju varit en utmärkt helg för att åka ner och hälsa på! Så jag kollade hoppfullt flygbiljetter och blev nedslagen inom tre sekunder. Det är i princip omöjligt att hitta bra flighter den helgen och att betala 6000 tur och retur för en weekendresa känns bara inte rimligt... Så nu sitter jag här, allmänt bitter över mitt eviga distansförhållande och hoppas på att SAS ska googla fram detta inlägg och sponsra mig med en resa (inte särskilt rimligt nej).
 
Hm, ni kan väl pigga upp mig genom att berätta något roligt som hänt er eller bjuda på något kul YouTube-klipp eller så? ♥
Resor /
lovisa /

åh :/// tur att det finns skype, tänker jag alltid när jag hör om distansförhållanden. och facetime. vad gjorde folk innan dess??

på begäran, ett roligt youtubeklipp. du har säkerligen redan sett det, men det tåls att se igen: https://www.youtube.com/watch?v=b16-QrE6T8E

pussar!!

Svar: Ja, absolut. Skype och FaceTime underlättar ju ändå en hel del. Och Linus Terner såklart, livets idol!
Julia

Elin /

Det här klippet har du säkert sett innan men det brukar i alla fall alltid få mig på lite bättre humör. Var förresten i Rom för första gången i september och ÅH vad jag vill åka tillbaka dit igen. Kram! https://vine.co/v/OBW0WYnHTVX

Svar: Haha, jag älskar det där lama-klippet! Brukar ta fram det och kolla på lite då och då bara för att man blir så glad! :D
Julia

Simone /

Förstår verkligen hur det känns. Har inte träffat min kärlek sedan nyår, men nästa helg kommer han och hälsar på mig i Berlin :)

Svar: Åh, vad kul att ni får ses snart!
Julia

a /

Stora företag som SAS och SJ vill inte att folk ska ha distansförhållande verkar det som. Jag kommer inte till min käraste pga sj:s orimliga priser också, genom hela sverige.

Här är en bild som jag tycker är lite rolig/sorglig/sann när man tänker på distansförhållande (skrattar dock mest åt den <: )
http://cheyenneworld.tumblr.com/post/898326355

Svar: Ja, verkligen! Den där bilden går ju att känna igen sig i :)
Julia

Amanda /

Alltså, det finns ju så många tillfällen en önskade att teleportering was a thing, och det här är ju verkligen en av dem.

Här är i alla fall ett klipp som jag tycker är rätt så kul, mest för att en känner igen sig så himla mycket hehe: https://www.youtube.com/watch?v=nliuibEp-xo

Svar: Verkligen! Haha, det där klippet hade jag inte sett innan, sjukt kul och ja, man hade ju definitivt kunnat göra samma sak...
Julia

ISA /

känner att jag skulle älska det där östermalm-området mucho. Och du, tänk på att du njuter tusen gånger mer när du "bara" får göra dessa resor då och då.. *försök till uppmuntran* <3

Nellie /

Ja, alltså det här med distansförhållanden!
Det är så svårt, speciellt om man inte riktigt ser ett slut på det. Själv så klarade jag inte det, för jag kände inte att jag mådde bra av det. Så jag flyttade hem till Sverige för att vara med honom. Fanns ju andra positiva saker såklart, men mest det. Men det är så svåra val att göra, man måste ju tänka på sig själv också. Vet inte riktigt vad jag ville säga med detta inlägget mer än I feel ya.

stina /

Kostade det 6000 med SAS ungdom :O eller det fanns inte ens såna biljetter för den resan? <3

Svar: Nej, det fanns tyvärr inga ungdomsbiljetter de dagarna, det brukar oftast finnas på vardagar och inte i anknytning till wekeends. Men annars är det grymt! Lyckades komma ner till 4000 kr i alla fall. :)
Julia