Tokyo - Kickbike i morgonsol

2015-08-06   kl. 22:43:00
mika
 
mika
Okej, så låt oss ta vid där vi slutade senast. Klockan är sju en söndagsmorgon i Tokyo. Jag och Mika har vandrat barfota längs de lugna gatorna hem, solen värmer och vi är orimligt pigga (klockan är ju trots allt bara midnatt hemma i Sverige). Ljuset är magiskt och alltså, hur kan man vara så orimligt snygg som Mika efter en hel natt på dansgolv? Fattar inte.
 
kickbike
I vilket fall får vi en extremt bra idé när vi kliver in i hallen och får se två kickbikes stå där. Så vi byter om till shorts och tofflor, hugger varsin citron-isglass och ger oss ut. Tänker "äh, vi känner ju ändå ingen här". Mycket bra inställning ändå.
 
kickbike
 
kickbike
 
kickbike
Sen glider vi omkring där i morgonsolen. Fnissar lite och jag tänker att det är precis sådana här saker som gör den här sommaren till något minnesvärt, till något mer än tårar och sorg.
 
kickbike
 
kickbike
 
kickbike
Nästan så att jag vill skriva upp "åka kickbike i Tokyo en söndagsmorgon" på min bucket list nu bara för att kunna stryka det.
 
kickbike
Och det ultimata beviset: min tuffaste gif någonsin med hawaiishorts och glasspinne i mungipan.

Kommentarer
Postat av: Malin

haha, vilken härlig grej! det ser ljuvligt ut <3

2015-08-07 kl. 14:39:33
URL: http://splendiferouslytiggerific.wordpress.com
Postat av: elise

klart som FAN du måste skriva upp (och stryka) det från din bucketlist nu ;D så jävla bra gif! åh tokyo, en så fantastisk jävla staaad <3 <3

2015-08-07 kl. 16:31:31
URL: http://singmyspring.blogspot.com
Postat av: ISA

haah kul grej, inte alla som har det på sitt CV ;) måste ju dock fråga om ni hade alkoholhaltiga drycker i kroppen vid tillfället. ÄNNU roligare då kanske :D

2015-08-08 kl. 15:56:50
URL: http://isabyl.devote.se
Postat av: Malin Hyving

Så avundsjuk! Ett av mina livsmål är att skaffa en kickbike att glida runt med.

2015-08-08 kl. 19:01:52
URL: http://varemalin.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-post:

Länk:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0