Café Bullen

café bullen
Två minuter från min lägenhet ligger ett litet fik som heter Café Bullen och igår när magen började frukostkurra bestämde jag mig för att testa om det verkligen levde upp till sitt namn. Så jag gick de korta metrarna dit och köpte mig en surdegsfralla och givetvis... en kanelbulle. Det är ju inte för intet som mitt gamla lunarstorm-nick löd julle_kanel_bulle.
 
café bullen
Väl hemma igen (prick fyra minuter senare) dukade jag fram min favoritfrukost. Grapefrukt, avokadomacka, kaffe, blodgrapejuice och bullen såklart. Gissa om den var god?! Nu har jag ett nytt litet stammisställe att springa ned till om helgmorgnarna när sötsuget slår till... Jag gillar verkligen tanken på att ha små favoriter runt om i kvarteret och ser fram emot att få upptäcka ännu fler!
Beatrice /

Galet bra! Vill också ha ett bra ställe som ligger såpass nära, får kanske utforska det lilla bageriet jag inte vågat gå in på än.

Svar: Gör det! Små bagerier i närheten är ofta bättre än man tror. :)
Julia

Anna [foto] /

Vad gott det ser ut :)

Christina @ Chokladbloggen /

Åh! Flyttade faktiskt för ett par veckor sedan från Thorildsplan :O Men jag brukade alltid köpa kaffe på Café Bullen när jag pluggade! Billigt :)

johanna - Student i London /

åh vad gott! :)

Maria Ekblad /

Åh vad gott det ser ut :)

ISA /

stammishaket då! :) gillar att ha lite av allt på frullen.

Ebba Molin /

åh så gott! kanelbulle är aldrig fel..

Sofia [fotoblogg] /

Så gott det ser ut! :)

Ellen Lindberg /

Åh, det ser verkligen gott ut!