Sandaler

I slutet av maj bestämde jag mig för att leta efter ett par platåsandaler att ha i sommar och igår sprang jag på ett par jag gillade.
 
sandaler
Kanske är de i extremaste laget, eller så är det bara perfekta. Om man tänker efter är det ju ofta de där lite knäppa plaggen som man fastnar för och köper som i slutänden blir ens favoriter. Och när man mixar upp dem med enklare basplagg brukar det alltid bli bra. Sådan är min klädfilosofi.
 
sandaler
Sandalerna är i ljusbrunt läder och med rejäl träklack. Än så länge har jag bara testat dem inomhus när jag städade (för övrigt ett mycket bra sätt att gå in skor på) men snart får de följa med i semesterväskan och förhoppningsvis ut i sommarnatten.
 
sandaler
Och som typ allt annat i min garderob så kommer de från & Other Stories. Den bästa butiken helt enkelt.
emma /

Men gud vad fina!

Anna María /

Sjukt snygga! Helt i min smak. Och håller med dig om att de är de där lite udda plaggen som sen blir de bästa.

Julia Alvina /

Åååååh, SÅ fina! Tycker inte alls att de är extrema jämfört med milsklackarna alla tjejer lyckas gå i idag. (Imponernade dock) Platå=bäst för då minskas oddsen för snubbelfest. (iaf för mig!)

Linn /

Såå fina! Hittar dom inte på hemsidan.. Men fanns det många storlekar kvar när du var där?

Svar: Tack! Jag såg att det stod ett par, tre skor på hyllan när jag var där, men på & Other Stories brukar man ju få be dem plocka fram rätt storlek så det är mycket möjligt att de har fler på lager.
Julia

ISA /

de där var ju himla tjusiga! hurrar för skor som är både snygga OCH gå-vänliga! dvs icke-stilett klack!