15.03 mars

15.03 mars
Här kommer spellistan för mina mest lyssnade låtar i mars. Musikmässigt tycker jag att månaden började ganska trögt med få fynd, men sedan rasslade till och det landade i en lista på 18 låtar. Tada! Här har ni den. Kanske hittar ni någon ny favorit? Jag själv är lite extra förtjust i Seinabo Seys nya EP, lyssna in den om ni inte gjort det. Vill ni kika på tidigare månaders listor så hittar ni januari här och februari här.

15.03 mars. Joel Alme - Håller mig på kanten · Saturday, Monday (feat. Brolin) - Marble Coast · Jonathan Johansson - Stromboli brinner · Loreen - Paper Light (Higher) · Broiler, Ravvel - Wild Eyes · Of Monsters And Men - Crystals · Mumford & Sons - Believe · Kendrick Lamar - King Kunta · Julia Adams - Allt jag nånsin · M83 with Haim - Holes In The Sky · Grasscut - Curlews · Florence + The Machine - St Jude · Seinabo Sey - Poetic · Hozier - Someone New · Gregory Alan Isakov - Amsterdam · Nick Mulvey - I Don’t Want To Go Home · Per Störby Jutbring - Goodnight Tuxedo Sam · Susanne Sundfør - Memorial

Monday motivation I

throw kindness around like confetti
I min telefon, på mitt Pinterest-konto och på mitt skrivbord sparar jag titt som tätt på bra citat. Smarta, roliga eller peppande grejer som jag vill komma ihåg. Men efter att jag sparat ned dem händer det sällan något, de ligger mest där på hög i väntan på att jag ska läsa dem igen. Därför tänkte jag utmana mig själv lite. Varje måndag kommer jag lägga ut ett nytt citat som jag formgivit själv. Som en liten måndagsmotivation för er och som en kreativitetsutmaning för mig. Vi börjar redan idag (om än ganska sent på kvällen)!
 
PS. Vid alla tillfällen där det är möjligt kommer jag givetvis länka till källan till citatet, men tyvärr faller ofta sådant bort på internetvägen och till slut vet man inte vem som sagt vad först. Är det så att ni vet vem som står bakom orden får ni hemskt gärna tipsa, det är aldrig min mening att ta credd för sådant jag inte sagt.

Ett vykort från Italien

DSC_0077
Hej! Här kommer en supersnabb hälsning från Italien. Jag hann ju inte säga hejdå innan jag åkte (vilket berodde på att jag var uppe och packade halva natten) men sedan i fredags förmiddag befinner jag mig i alla fall i Rom. Jag stannar till på måndag och allting här är prima. Tryffelpastan smakar himmelskt, solen skiner, italienarna är vänliga, proseccon bubblar och Filip och jag har det superfint! Det enda minuset är väl den obefintliga internetuppkopplingen, men jag ser det som en välbehövlig semester. Hoppas att allt är bra med er därhemma, vi hörs snart igen!