Färgglad mat

Färgglad mat
Kombinationen storhandling och världens minsta kylskåp är ju inte jättebra, men en fördel med att alla frukter och grönsaker inte får plats i kylen är ju att man automatiskt får små stilleben på sitt köksbord.
 
Färgglad mat
Toppa gärna med ett nagellack som står framme också för bästa resultat. :)
 
Mera vego
En del av alla färgglada ingredienser tänkte jag använda för att laga ett par rätter ur den här kokboken. Jag har bläddrat i den hos några kompisar och nu när den dök upp på bokrean så slog jag till. Det känns som en bra nybörjarbok om man inte är superbra på vegetarisk mat men vill äta mer åt det hållet. Jag har ju Green Kitchen Stories sen innan och den är sjukt fin men många av recepten känns lite väl krångliga. Typ som när man måste börja med att göra sitt eget smör och hålla på med speciella mjölsorter och sånt... Då blir det svårt att bara slå upp ett recept och laga och därför tror jag att den här boken är lite enklare. Jag återkommer när jag hunnit testa några recept om ni vill!
Fredrikapåvinden /

Det är SÅ fint att ha frukt och grönsaker framme tycker jag! Kollade även jag på veggoböcker på bokrean men jag hittade inga.... Vart köpte du din?

Svar: Jag köpte min på Adlibris. Har inte varit på någon bokrea i butik än och köper nästan alla mina böcker på nätet, sjukt smidigt. Den kostade 119 kr här: https://www.adlibris.com/se/bok/mera-vego-mat-for-hela-familjen-9789170377808
Julia

Matilda /

Bästa boken!

Linnéa /

Älskar boken! Min kille fick den i julklapp av mina föräldrar och den är så himla perfekt om man vill äta veg men ändå "vanlig" mat (även om jag älskar krångelrecept typ gör din egen ost). Ska försöka hitta den på rean så jag får ett eget ex.

Svar: Vad kul! Jag köpte min på Adlibris för 119 kr, helt okej pris tycker jag. :) https://www.adlibris.com/se/bok/mera-vego-mat-for-hela-familjen-9789170377808
Julia

silja /

jag funderar ocksa pa att köpa den - av precis samma anledning som du! vill gärna veta vad du tycker sedan när du testlagat lite :)

Beatrice /

Köpte också den på bokrean! Har dock inte fått den än, men räknar med i morgon. Tänker också så att jag bläddrat i den hos andra, men önskade och fick två andra i julklapp - borde önskat mig den här... Så nu ska jag övertala min pojkvän till ännu mer vego-mat, som kanske är lite enklare och godare!

Älskar för övrigt det här med frukt och grönt framme, även om de ju tyvärr håller sig lite längre i kylan :(

Amanda /

En jättebra bok! Energipannkakorna är himla goda och de bästa helvegetariska pannkakorna jag ätit!

Josefin /

Jag läser jättegärna en recension av boken längre fram. Jag har den själv, men mitt i allt vardagskaos har jag inte hunnit testa så mycket mer än potatispannkakan som var god. Det märktes knappt att det var något annat än en vanlig ugnspannkaka.