Längtan till Italien

DSC_0040
 
DSC_0149
 
DSC_0036
 
DSC_0075
 
DSC_0201
 
DSC_0014
 
DSC_0020

Swoosh så sköljde en större våg av jobb över mig. Med kontorstider mellan 09 och 02 flera dagar i rad blir det lite tight att hinna prioritera bloggandet, vilket förklarar min tystnad här. Men det är bara att hålla ut, för om två veckor sitter jag nämligen på planet mot Rom och Italien. Där ska jag hälsa på Filip som är där nere och jobbar och så ska jag njuta av lite sol och ledighet så klart. Jag tror det blir femte resan dit för mig, så alla klassiska turistattraktioner kan jag vid det här laget - vilket betyder ännu mer tid för gelato, rödvin, strosande i Trastevere, pastamiddagar, bilutflykter, terasshäng och annat fint. Nu längtar jag som bara den! Har ni någon vårresa inbokad?
Resor /
Alexandra /

Åhh, Italien <3

Linnéa /

Ååååh vad härligt med Italien! Är ett av mina bästa länder men var alldeles för längesen jag var där eftersom jag har långdistanspojkvännen i Kalifornien och resor dit liksom går först (även om inte det är några fel med det heller OBS).

Svar: Ah, jag förstår att du väljer Kalifornien i nuläget, det är ju verkligen inte fel det heller! En av mina bästa resor gick dit och jag skulle gärna åka tillbaka.
Julia

Daniella Chanelle /

Jag har ingenting inplanerat än men Frankrike står på önskelistan :3 eventuellt volontärjobb i Grekland med.

Svar: Låter som bra planer!
Julia

johanna - Student i London /

åh så härligt!
Ingen resa bokad annat än hem till Sverige igen från London :)

Svar: Det räknas ju också tycker jag! :)
Julia

Olivia /

Japp, jag ska möta våren i Paris!

Svar: Oh, drömmigt! Hoppas du får en fin resa!
Julia

linnea /

Hjälp vilka arbetstider :/ Var rädd om dig! Man måste ju hinna göra annat med.

Men Italien låter himla fint! :D

Svar: Ja, nu var det som tur var bara ett par dagar som var så här då det handlade om att rädda en stor kampanj. Förhoppningsvis blir det mycket lugnare från och med nu - livet är ju så mycket mer än bara jobb! Tack för omtanken i alla fall. :)
Julia

S /

Det här kanske kommer att sticka ut ur mängden vårresor bland kommentarerna och egentligen är det kanske ingen "vårresa" då jag ska till Bogotá, Colombia, enda fram till sommarens början. Ser fram emot det sjukt mycket i detta nu!

Svar: Wow, det låter som en riktigt häftig resa. Jag förstår att du längtar! Hoppas du får en magisk upplevelse.
Julia

ISA /

SÅ SÅ SÅ avis att du snart får äta italiensk glass! :O men jag ska se till att styra upp en vår-resa jag med. Need it!

Svar: Det låter som en bra idé tycker jag!
Julia

kaneli /

åh vad fint! vår i italien är ca drömmigaste som finns ju!

Svar: Ja, jag älskar Italien!
Julia

Ella /

Jag ska aka och halsa pa min pojkvan i Guatemala over pask! Ar sa saaa pepp men ocksa redan ledsen over att vi efter det inte kommer se varandra pa gudvethurlange igen. Sa himla dumt att inte bara vara glad ju?

Svar: Så kul att åka till Guatemala! Jag förstår att det kommer kännas jobbigt att inte ses sen, men försök fokusera på det peppiga med resan nu. Du kommer ju bli ledsen efter du åkt hem ändå och då är det onödigt att ta ut det redan nu, spara det ledsna till sen om du kan och njut av vad som ligger framför dig. Kram!
Julia

Ella /

Och kommentar "S" - nar kommer du till Bogotá? Vi borde ses!:)

Beata /

Vilka långa arbetspass!! Men härligt med Italien i alla fall. Har faktiskt också en vårresa inbokad, åker till Prag nästa vecka! Mycket mat och strosande i gamla kvarter är planerat.

Svar: Ja, det blev lite väl långa dagar, men det värsta borde vara över nu. Vad kul med en resa till Prag, det är en supermysig stad tycker jag!
Julia

alice /

Är det värt att jobba så?

Svar: Om det är varje dag, hela veckorna - absolut inte! Men om det handlar ett par kvällar för att rädda en stor kampanj och ställa upp för sitt arbetsteam - då tycker jag det är värt! Det kanske inte framgick så tydligt i texten men det här handlar om en kort period som förhoppningsvis är över nu. :)
Julia

Amanda /

Jag åker till London i två veckor i slutet av mars. Hjälp det ska blir så himla fantastiskt! Komma bort från tankar på komplicerade pojkar, möta våren, dricka kaffe i parker och NJUTA!

Svar: Åh vad roligt med London! Jag älskar att möta våren där, njut ordentligt! :)
Julia

alice /

Okej då förstår jag. Tack för ditt svar. :)

Ebba Molin /

Åh så fint. Ska själv till Verona i maj, längtar halvt ihjäl mig!

jasmine /

Kanske inte 100%-vårresa, men i slutet av maj tar jag med mig min syster och båtluffar i tre veckor i Grekland!

Svar: Vad härligt! Det låter som en riktig drömresa!
Julia

Emilia /

De här bilderna var cirka de mest underbara jag har sett på länge.