Found them first

38
Att jag gillar Spotify och är en flitig lyssnare där är väl knappast någon nyhet. Nu har de dessutom släppt en kampanj där man kan se vilka artister som är stora idag och som man var tidig med att upptäcka. Perfekt om man vill mysskryta lite med sina musikskills helt enkelt. Lite nervös (jag hade ju trots allt rätt höga förväntningar på mig själv) klickade jag mig genom testet och såg räknaren ticka iväg upp till 38. Puh, helt klart godkänt tror jag! Vilket resultat får ni? Testa här!
 
mo
 
hozierHär är några av artisterna jag var extra snabb med att hitta, dvs tillhörde den första procenten av alla lyssnare. Frågan är hur svårt det blir att tillhöra den skaran egentligen sen när vissa har sjuuukt många spelningar, men men.
 
chvrches
 
samsmith
CHVRCHES har förresten släppt en ny låt precis nu i dagarna som jag älskar. Blir så sjukt peppad av den och vill bara höja volymen och dansa. Har lyssnat på den säkert 20 gånger idag.
 
seinabo
 
toveloSlut på musikskryt för idag, nu vill jag veta vilka artister ni var tidiga med att hitta!
 
Musik /
Daniella Åberg /

Noll. Men allt nytt jag lyssnar på är via soundcloud, så fair enough liksom.

Erika /

haha jag fick noll!

Madelene /

Åh, vilken kul grej!! Jag var bland de första 2 procenten att lyssna på James Bay och Sam Smith! :)

Johanna /

haha vad kul, vilken grej! Jag fik upp 9 artister :)

Klara /

Jag hade bara fem, men CVRCHES var en av mina med!

June /

38!! Hjælp. Jeg hadde bare 19. Men gøy greie! Tror jeg skal lage et sånn blogginnlegg selv :D

Camilla /

Men åh vilken kul grej!! Jag fick hela 40! Bland annat: Becky G, Tove Lo, Omi, Hozier och Sam Smith:) Dock var det vissa artister som jag inte ens visste vilka de var eller att jag lyssnar på dem!

J /

haha, fick 2

Patrik /

38 är riktigt starkt. Jag fick 4 (Banks, Cvrches, Tove Lo och Say Lou Lou), en klar besvikelse. Litar inte helt på det där :)

Molly Rodin /

Älskar dessa! Gjorde precis ett sånthär inlägg, hade inte sett ditt då :) Dock använder jag nästan inte mitt eget spotify nu eftersom jag inte har premium längre.. hade med största sannorlikhet haft fler än åtta artister isåfall haha :)

Josefin /

Jag fick också två, Tove Lo (1%) och Jenny Lewis (8%). Älskar sådan här statistik :)