God morgon

frukost
 
God morgon! Det är lördag och jag vaknade två minuter i nio, helt av mig själv. Utvilad och pigg som en liten mört. Efter fem höga sänghopp gick jag ut i köket och lagade frukost. Läxa till bloggläsare: Fundera på när du senast hoppade i sängen. Var det mer än 6 månader sedan? Åtgärda snarast och lämna gärna rapport i kommentarsfältet.
 
macka
 
Eftersom jag äter frukost på jobbet om vardagarna har jag sällan "vanlig" frukost hemma. Men med knäckebröd i skåpet och ägg i kylen kommer man ganska långt.
 
kaffe
 
Och så länge man har kaffe så är ju allting lugnt. ♥ Kaffe och ett bra frukostsoundtrack, det är grunden. Det här är min låt idag.
 
mango
 
Lite mango till efterrätt så är jag redo för en lördag i solen. Den här mangon var god, men kanske i blekaste laget. Fast ärligt - vem är inte det i februari? Det är okej. Ha en fin helg hörrni!
lovisa /

åh, formuleringarna i det här inlägget <3 allt från sänghopp till blekhet i februari. geni! och vilken dag blir inte lite extra magisk av en frukoststart med mr dylan? älskar't.

Linda /

På riktigt! Hoppade du i sängen?

Svar: Haha, ja! Man blir aldrig för gammal för det...
Julia

Anna Sofia /

Ser riktigt gott ut!

Linda /

Skulle jag hoppa i våran säng skulle den nog braka ihop i tusen bitar!

elsa /

Åhhhhh, läste inte ens klart blogginlägget. Sprang genast iväg till min säng för att hoppa OCH ALLTSÅÅ FYY VAD UNDERBART, vilken känsla!!! Endorfiner i hela kroppen, ska göra det oftare!!

Svar: Haha, vad fint! Det är verkligen härligt att hoppa i sängen, tycker helt klart att man ska göra det oftare. :)
Julia

Sandra Snellman /

Jaaa vill också hoppa i sängen! Men tänk om plankorna under går av?